Tyson Fury accepteert gevecht tegen 53-jarige Mike Tyson Boks Nieuws
Boks Nieuws

Tyson Fury accepteert gevecht tegen 53-jarige Mike Tyson

Tyson Fury accepteert gevecht tegen 53-jarige Mike Tyson
Tyson Fury accepteert gevecht tegen 53-jarige Mike Tyson

Tyson Fury zegt dat hij het aanbod om tegen voormalig zwaargewicht kampioen Mike Tyson te vechten heeft geaccepteerd. In diens verbluffende terugkeer naar de ring.

De super krachtmeting wordt verondersteld slechts een van de gevechten van Iron Mike te zijn. Tyson wordt ook gekoppeld aan een herkansing tegen de oude vijand Evander Holyfield. En naar verluidt krijgt hij meer dan 20 miljoen aangeboden om deel te nemen aan het Bare Knuckle Fighting Championship.

Maar tot nu toe lijkt het alleen een gevecht tegen de 31-jarige WBC-zwaargewichtkampioen Fury al rond. De Engelse kampioendie wil dat Tyson voor de derde keer Holyfield tegemoet treed. 'Ik kreeg een telefoontje met de kans om tegen Mike Tyson te vechten. Ik had zoiets van' wat? 'zegt hij tegen BT Sport.

De kans van mijn leven

"Ja, ik kreeg een telefoontje met de vraag‘ zou je Mike Tyson willen bevechten in een oefengevecht? ’Ik had zoiets van‘ hell yeah! ’’ Met Hoeveel tegenstander Mike Tyson daadwerkelijk in de ring stapt, valt nog te bezien. Maar voor Tyson Fury zou het vechten tegen de man naar wie hij is vernoemd zeker een droom zijn die uitkomt. Vooral om geld in te zamelen voor goede doelen die hun hart na aan het hart liggen.

Ook MMA-veteraan Wanderlei Silva zegt toegezegd te hebben voor een gevecht tegen Mike Tyson. Het lijkt erop dat een hoop potentiële tegenstanders zijn gebeld. Deze lijken allen ja te hebben gezegd voor een kans tegen de legende Mike Tyson.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws