'Sex pil' oorzaak positieve dopingtest bij ex-topkickbokser Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Sex pil' oorzaak positieve dopingtest bij ex-topkickbokser

'Sex pil' oorzaak positieve dopingtest bij ex-topkickbokser
'Sex pil' oorzaak positieve dopingtest bij ex-topkickbokser

Een sex pil blijkt de oorzaak te zijn van de positieve dopingtest bij Jarrell Miller. Althans dat zegt de ex topkickbokser zelf.

De Amerikaanse zwaargewicht bokser en ex kickbokser Jarrell Miller wijt de schuld van zijn laatste positieve dopingtest aan een sekspil, volgens Mail-sport. Miller die sinds 2018 niet meer heeft gevochten, zegt dat de erectiepil, ‘Black Ant King’, de verboden prestatiebevorderende stof GW1516 als een van de ingrediënten bevat.

Als resultaat van de positieve test werd het gevecht van Miller met de de minder bekende bokser Jerry Forrest geannuleerd. Miller had zojuist een schorsing van zes maanden voltooid omdat hij in 2019 positief testte op verboden medicijnen en was weer het haasje. Miller kan een schorsing van twee jaar of een levenslange ban krijgen indien hij schuldig bevonden wordt.

Lange schorsing

Miller was onlangs gecontracteerd door Top Rank-promotor Bob Arum. Deze wilde hem een ​​tweede kans geven en hoopte hem weer op te bouwen en hem in een aantal grote gevechten te plaatsen. Miller had ook een kickboks carrière en stond ook in de ring bij K-1 en GLORY Kickboxing.

"Hij zou naar twee jaar kunnen kijken en zal misschien nooit meer vechten", zei Arum tegen The Daily Mail. ‘Dit is iets dat hij zelf heeft veroorzaakt en hij moet de muziek onder ogen zien bij de Nevada Commission en zo simpel is het. " De Nevada Commission doet binnenkort uitspraak. Verwacht wordt dat Miller voor 4 jaar wordt geschorst vanaf oktober 2020.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws