Politie stopt illegale bokswedstrijd in skatepark Hengelo Boks Nieuws
Boks Nieuws

Politie stopt illegale bokswedstrijd in skatepark Hengelo

Politie stopt illegale bokswedstrijd in skatepark Hengelo
Politie stopt illegale bokswedstrijd in skatepark Hengelo

De Politie Hengelo heeft woensdag een een georganiseerde bokswedstrijd gestopt. Er waren een aantal jongeren met elkaar aan het boksen.

De website Hengelo in de buurt meldt het voorval donderdag. ‘We hebben nog altijd te maken met de COVID-19 maatregelen en dit kan echt niet!’, zegt de Politie.

Naast het feit dat er corona gevaar bestaat is het verboden om illegale boks wedstrijden te houden. Deze zijn niet gesanctioneerd door een bond. Dit veroorzaakt het feit dat er gemene blessures kunnen voorkomen.

Onfrisse praktijken

De Politie greep in na een aantal telefoontjes van bezorgde buurtbewoners. Het blijkt dat de vechtende jongeren gebitsbeschermers met elkaar deelden. Een niet geheel fris proces en gevoelig voor allerlei infecties.

Jongeren die toch wel besluiten te gaan boksen op straat in Hengelo zullen worden verblisseert. Wordt je betrapt? Dan krijg je een bekeuring of kun je worden aangehouden. ‘Want boksen doe je in de ring en niet op straat,"aldus de politie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws