Pacquiao (42) slaat McGregor over, wil boksclash met 22-jarig supertalent Boks Nieuws
Boks Nieuws

Pacquiao (42) slaat McGregor over, wil boksclash met 22-jarig supertalent

Pacquiao (42) slaat McGregor over, wil boksclash met 22-jarig supertalent

Conor McGregor's gedroomde bokswedstrijd met legende Manny Pacquiao gaat voorlopig de koelkast in. De Filippijn wil na het verlies van de Ier een andere tegenstander. Bokstalent Ryan Garcia lijkt aan de beurt.

Vandaag was een slechte dag voor McGregor. Hij verloor via een knock-out van Dustin Poirier tijdens UFC 257 in Abu Dhabi. Dit verlies lijkt meteen de plannen voor een bokswedstrijd tegen Pacquiao in het water te lijken vallen.

Supertalent Garcia

Boksjournalist Mike Coppinger van de Athletic meldt dat er onderhandelingen zijn gestart met Ryan Garcia het opkomende talent. McGregor leed zijn eerste knock-out nederlaag bij de UFC tegen Poirier.

Pacquiao reageerde op het verlies van McGregor op twitter waar hij Poirier feliciteerde met de winst; ,,Het mooie van het vechtspel, er kan van alles gebeuren! Gefeliciteerd DustinPoirier. Grote overwinning!" aldus de bokslegende.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/mma-nieuws/1-1-dustin-poirier-verpest-rentree-conor-mcgregor-video/

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws