? Mini Instagram ster slaat tegenstander knock-out en wordt moslim Boks Nieuws
Boks Nieuws

? Mini Instagram ster slaat tegenstander knock-out en wordt moslim

? Mini Instagram ster slaat tegenstander knock-out en wordt moslim

Alhoewel klein van postuur is zijn naam groot 'Likkleman' Instagram influencer, ex-crimineel en sinds kort bokskampioen.

Likkleman, echte naam Aiden Henry, kreeg duizenden Instagram volgers toen hij 32 maanden in de gevangenis doorbracht voor een inbraak. In zijn video's die hij keer op keer wist te schieten vanachter de tralies deelde hij zijn dagelijks leven.

Dit leverde hem binnen no-time meer dan een half miljoen volgers op. Afgelopen weekend stond hij in de boksring tegenover de Algerijn Salim Chiboub. Zowel Likkleman als Chiboub zijn lilliputters, maar dat nam niet weg dat de wedstrijd geen freakshow werd.

Bekeerd tot de Islam

Er werd flink op los gebokst en het duurde tot de zesde ronden voordat Likkleman zijn tegenstander Chiboub knock-out de touwen van de ring in sloeg. Voor de wedstrijd deed Likkleman uit respect samen met Chiboub een dua en bekeerde zich tot de islam.

Voorafgaand aan het gevecht vertelde Likkleman in een exclusief interview aan Sun Sport: "Ik heb 25 slechte jaren achter de rug, ik heb mijn excuses moeten aanbieden voor veel dingen waar ik spijt van heb, maar nu heb ik deze kans om mijn leven te veranderen. "De wedstrijd was te zien via Pay Per View en leverde volgens de organisatie flink wat geld op.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws