Mike Tyson krijgt 1 miljoen om tegen rugby-ster te vechten Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson krijgt 1 miljoen om tegen rugby-ster te vechten

Mike Tyson krijgt 1 miljoen om tegen rugby-ster te vechten

Mike Tyson de 53-jarige bokslegende kan 1 miljoen in zijn zak steken as hij het opneemt tegen een Australische rugby-ster. Brian Amatruda boks matchmaker biedt dit aan.

Hij heeft drie primaire tegenstanders in zijn gedachten voor Tyson, Amatruda, Paul Gallen, Barry Hall of Sonny Bill Williams. The Mail sprak met Amatruda, die events heeft georganiseerd met de grootste boksnamen van Australië.

Amatruda beweerd dat Tyson nog steeds een arena van 10.000+ zou kunnen verkopen en dat het vooruitzicht van een wedstrijd Williams meteen zou aanspreken. Williams is een All Blacks-grootheid die in 2011 en 2015 twee rugby union World Cups won. De 34-jarige Nieuw-Zeelander heeft ook een record in zwaargewicht boksen. Williams bouwde tussen 2009 en 2015 een ongeslagen 7-0 record.

Het zou enorm zijn

,,Mike Tyson is misschien 53 jaar oud, maar hij is nog steeds een grote naam en elk van die kerels Hall, Gallen of Sonny Bill zou de kans aangrijpen om met hem in de ring te komen," zei Amatruda. ,,Ik zou het onderdeel maken van een eventt met een wereldtitelgevecht voor Tayla [Harris] erop. Het zou enorm zijn. Niet zomaar een gevecht, het zou een evenement zijn.” (Lees verder onder video).

Tyson zou graag deelnemen aan oefenwedstrijden van drie rondes om geld in te zamelen voor het goede doel. En hij heeft indruk gemaakt op iedereen met zijn snelheid en wreedheid in training. ,,Maar gezien hoe surrealistisch het sportlandschap op dit moment is, zouden we echt niet helemaal verrast zijn als Tyson toehapt", aldus Amatruda.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws