Mike Tyson eist $ 1 Biljoen om tegen YouTuber Jake Paul te vechten Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson eist $ 1 Biljoen om tegen YouTuber Jake Paul te vechten

Mike Tyson eist $ 1 Biljoen om tegen YouTuber Jake Paul te vechten

Mike Tyson zegt dat het $ 1 Biljoen zal kosten om hem tegen Jake Paul te laten vechten. De 55-jarige bokslegende maakte in november 2020 een schokkende comeback. Toen hij met collega-legende Roy Jones Jr acht rondes bokste.

Op de undercard versloeg YouTuber Paul ex-NBA-ster Nate Robinson en sloot vriendschap met Tyson. Maar het gerucht ging dat het paar dit jaar in gesprek was voor een mega geldgevecht in Las Vegas. Iron Mike beweerde geen idee te hebben van onderhandelingen. Maar gaf toe dat hij een gigantische vergoeding zou eisen om hem terug in de ring te krijgen.

Tyson gevraagd hoeveel hij betaald zou moeten krijgen om terug te keren naar de ring en hij antwoordde: "Een Biljoen dollar." Ondertussen heeft Paul (25) nu een 5-0 record met vier knock-outs, maar moet hij nog een professionele bokser onder ogen zien.

Nooit meer de ring in

Tyson wil Paul dat zien doen en waarschuwde anderen hem niet te onderschatten. ,,Deze jongens zijn erg emotioneel en ze willen dat hij zo graag met hen vecht. Maar ze vergeten dat hij een getrainde vechter is", aldus Tyson. ,,Hij zal ze laten geloven dat ze hem echt kunnen verslaan omdat hij blank is, met blond haar en blauwe ogen, en dan gaan ze de ring in en er gebeurt iets anders."

In januari gaf Tyson toe dat hij waarschijnlijk nooit meer zou vechten. Echter mocht Paul of een promotor de 1 Biljoen op tafel leggen, zou de bokslegende wel eens van gedachten kunnen veranderen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws