Jake Paul onthult naam nieuwe tegenstander voor 6 augustus Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul onthult naam nieuwe tegenstander voor 6 augustus

Jake Paul onthult naam nieuwe tegenstander voor 6 augustus

Jake Paul neemt het voor het eerst op tegen een echte bokser, en zijn naam is Hasim Rahman Jr. Hij is de zoon van bokser Hasim Rahman die ooit Lennox Lewis versloeg. Rahman stapt in als vervanger voor Tommy Fury die Amerika niet in mag vanwege vermeende banden met de Ierse maffiabaas Daniel Kinahan.

Jake Paul is momenteel een van de grootste namen in het boksen, ten goede of ten kwade. De voormalige YouTube-superster zou op 6 augustus in Madison Square Garden tegen Tommy Fury vechten, hoewel het gevecht uiteindelijk is afgeblazen.

Bekende naam

Paul was degene die uiteindelijk het contract van Fury opzegde en sinds die tijd wachten fans om erachter te komen wie zijn volgende tegenstander zou zijn. Vandaag deed Paul de onthulling, en als je al heel lang een boksfan bent, dan zul je de naam meteen herkennen.

Zijn naam is Hasim Rahman Jr. Hij is de zoon van bokser Hasim Rahman die ooit Lennox Lewis versloeg. Rahman Jr. komt in dit gevecht met een 12-1 record, wat betekent dat Paul op het punt staat een behoorlijk grote uitdaging aan te gaan. Nu kan Paul mensen laten zien of hij een echt getrainde bokser aankan of niet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws