Jake Paul doet slimme zet! Ronselt bokskampioen Serrano Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul doet slimme zet! Ronselt bokskampioen Serrano

Jake Paul doet slimme zet! Ronselt bokskampioen Serrano

De boksende YouTuber Paul kondigde de deal donderdag op Instagram aan. De Amerikaan lanceerde zijn eigen promotiebedrijf voorafgaand aan zijn gevecht met voormalig UFC'er Tyron Woodley. Het nieuwe bedrijf van Paul diende als co-promotor voor het Showtime evenement waar hij tegen Woodley bokste.

Amanda Serrano, een van de beste vrouwelijke boksers ter wereld nam deel in de co-headliner op het evenement die Paul en Woodley aanvoerde. De boksster heeft nu dus een overeenkomst getekend om zich aan te sluiten bij Most Valuable Promotions, van Paul als haar nieuwe bokspromotor.

Beste ooit

,,De GWOAT Amanda Serrano heeft officieel getekend als de eerste MVP-atleet", schreef Paul op Instagram. ,,Amanda is de nr. 1 pond-voor-pond vrouwelijke vechter ter wereld en de grootste Spaanse vrouwelijke atleet aller tijden. "

Paul's promotiebedrijf werd opgericht samen met zijn manager Nakisa Bidarian en samen onderhandelden ze over de deal om de 24-jarige social influencer naar Showtime te halen na twee eerdere gevechten onder de vlag van Triller Fight Club.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws