'Hij is doodsbang!' Mayweather Jr durft Pacquiao rematch niet aan Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Hij is doodsbang!' Mayweather Jr durft Pacquiao rematch niet aan

'Hij is doodsbang!' Mayweather Jr durft Pacquiao rematch niet aan

Manny Pacquiao dringt nog steeds aan op een rematch met Floyd Mayweather Jr. Zeven jaar nadat hij in 2015 van hem verloor. Echter lijkt Mayweather dit te ontwijken.

Het probleem is dat Mayweather sneller verouderd is dan Pacquiao en de verblindende handsnelheid die hij ooit had, heeft verloren. Floyd ziet er zowel binnen als buiten de ring bejaard uit. Hij zou niet tegen een veel snellere, jeugdigere Pacquiao durven boksen.

De jaren zijn niet aardig geweest voor Mayweather in termen van fysieke veroudering, maar hij is rijk en hij heeft een goede drukte met zijn oefenwedstrijden tegen sociale media influencers. Pacquiao (62-8-2, 39 KO's) wil nog steeds een rematch met Floyd ondanks dat hij op het punt staat in februari 46 te worden en sinds 2017 vijf jaar met pensioen is.

Mayweather durft niet tegen Pacquiao

"Ik ben bereid om een echt gevecht met hem te hebben, geen oefen potje", zei Manny Pacquiao tegen Fighthype over het willen van een rematch met Floyd Mayweather Jr. "We moeten die vragen in de hoofden van de fans beantwoorden."

Pacquiao verloor van Mayweather met scores van 116-112, 116-112 en 118-110. Hoewel Pacquiao probeerde een onmiddellijke herkansing te krijgen, was Mayweather niet geïnteresseerd en hij heeft nog steeds geen zin om opnieuw met hem te vechten. "Ik zei tegen hen: 'Ik denk niet dat hij nog een keer zal vechten. Hij is doodsbang om een rematch met mij te hebben.’ Dat is mijn analyse. Hij wil niet nog een keer met me vechten", zei Pacquiao.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws