Gevecht afgezegd! Spence tegen Pacquiao gaat niet door Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gevecht afgezegd! Spence tegen Pacquiao gaat niet door

Gevecht afgezegd! Spence tegen Pacquiao gaat niet door

Errol Spence Jr., de weltergewicht kampioen van de World Boxing Council (WBA), heeft afgezegd voor zijn komende clash met Manny Pacquiao. Bij Spence werd een blessure aan het netvlies van zijn linkeroog vastgesteld, waardoor hij op 21 augustus niet in staat zal zijn om de Filippijnse bokskoning Pacquiao onder ogen te zien.

Tijdens een medisch onderzoek voorafgaand aan het gevecht gisteren werd de blessure vastgesteld, het onderzoek werd uitgevoerd door de Nevada State Athletic Commission in Las Vegas. Spence keerde woensdag onmiddellijk terug naar zijn huis in Dallas, Texas, om een ​​operatie te ondergaan om de schade te herstellen.

Helaas

,,Ik ben erg teleurgesteld dat ik op 21 augustus niet tegen Manny Pacquiao kan vechten. Ik was opgewonden voor het gevecht en het evenement", zegt Spence. ,,Helaas vonden de artsen een traan in mijn linkeroog en zeiden dat ik zo snel mogelijk geopereerd moest worden en dat ik in die toestand onmogelijk kon vechten."

Toch zet de topbokser niet bij de pakken neer; ,,Ik wil me bij iedereen verontschuldigen. Ik ben kom terug. Ik ben teruggekomen van erger, veel erger", aldus zei Spence. Zijn rivaal Pacquiao reageerde door te zeggen dat hij bid voor het herstel van Spence en hoopt hem te ontmoeten in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws