BOKSKAMPIOEN ANDY RUIZ: 'Dillian Whyte stop met janken' Boks Nieuws
Boks Nieuws

BOKSKAMPIOEN ANDY RUIZ: 'Dillian Whyte stop met janken'

BOKSKAMPIOEN ANDY RUIZ: 'Dillian Whyte stop met janken'
BOKSKAMPIOEN ANDY RUIZ: 'Dillian Whyte stop met janken'

Andy Ruiz vindt dat Dillian Whyte moet stoppen met slachtoffertje spelen. Hij vindt hem een huilbaby die niet tegen zijn verlies kan.

Zwaargewichtkampioen Andy Ruiz heeft genoeg van divisierivaal Dillian Whyte, die zaterdagavond een brute knock-out kreeg. Alexander Povetkin sloeg Whyte naar het canvas tijdens Matchroom's Fight Camp in Brentwood.

Volgens Ruiz is Whyte een van de meest luidruchtige onzin praters in de zwaargewicht divisie. En is hij nu op zoek naar sympathie in de nasleep van zijn knock-out verlies. "Stop met het spelen van de slachtofferkaart bro … Je praat alleen maar shit, respecteert je tegenstanders niet bij wegingen. Post domme memes en nu moeten we medelijden met je hebben omdat je KO'd bent? Ga toch weg, 'zei Ruiz.

Zielepiet

Ruiz en Whyte stonden in december op het zelfde event in Saoedi-Arabië. Whyte won van Mariusz Wach op de undercard. Terwijl Ruiz verloor in zijn rematch met Anthony Joshua in het hoofd event. Het verlies elimineerde een groot struikelblok voor een mogelijke strijd in 2021 tussen Tyson Fury en Anthony Joshua.

Whyte heeft Ruiz constant gestalked op social media. Vooral over diens gewicht. Ruiz laat dat niet zomaar langs zich heen gaan. En wijst Whyte er dus op dat hij niet de zielenpiet moet spelen. Inmiddels is een rematch tussen Povetkin en Whyte al in de maak. De Rus wil nog een keer bewijzen dat hij de beste is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws