BOKSEN: Vasiliy Lomachenko treft Teofimo Lopez op 17 oktober Boks Nieuws
Boks Nieuws

BOKSEN: Vasiliy Lomachenko treft Teofimo Lopez op 17 oktober

BOKSEN: Vasiliy Lomachenko treft Teofimo Lopez op 17 oktober
BOKSEN: Vasiliy Lomachenko treft Teofimo Lopez op 17 oktober

Vasiliy Lomachenko en Teofimo Lopez ondertekenden hun contracten voor het gevecht van 17 oktober op maandag. Dinsdag werd het officieel.

Het grootste gevecht in maanden staat voor de deur. Dinsdag werd de bokswedstrijd tussen WBA / WBO lichtgewicht titelverdediger Vasiliy Lomachenko en IBF-titelhouder Teofimo Lopez officieel bekend gemaakt.

Knal wedstrijd

De 32-jarige Lomachenko (14-1, 10 KO) en de 23-jarige Lopez (15-0, 12 KO) zorgen voor een fascinerende wedstrijd nr. 1 tegen nr. 2 van 135 pond. Het zal een beladen wedstrijd zijn, wint ervaring het van de jonge hond?

Lopez, een natuurlijk lichtgewicht, zou te groot kunnen blijken voor Lomachenko als hij zijn snelheid en sensationele kracht goed benut. Het is een echt zeldzaam soort matchup. We zien niet zo vaak jonge talenten zoals Lopez die het opnemen tegen een veteraan als Lomachenko.

Grote hekel

'Ik zal Lomachenko in elkaar slaan en zijn titels pakken. Zo simpel is het ”, benadrukt Lopez, die voor het eerst sinds zijn profdebuut in november 2016 terugkeert naar Vegas. 'Ik kom naar Las Vegas om geschiedenis te schrijven. Ik mag de man niet."

En ik zal lol hebben als Lomachenko's gezicht wordt geslagen en getekend door mijn handen. " Lomachenko is niet onder de indruk van Lopez. "Hij mag er voor gaan maar ik zal hem afstraffen.17 oktober zal blijken wie zich multi titelhouder mag gaan noemen," aldus Lomachenko.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws