Boksbroers Charlo imponeren in titelstrijd op zaterdag Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksbroers Charlo imponeren in titelstrijd op zaterdag

Boksbroers Charlo imponeren in titelstrijd op zaterdag
Boksbroers Charlo imponeren in titelstrijd op zaterdag

Jermell en Jermall Charlo wisten beiden te imponeren zaterdagavond in the Mohegan Sun Arena in Connecticut.

De namen van de bokskampioenen Jermell en Jermall schelen maar een letter. Maar de twee broers die samen de dubbele headliner verzorgde op het Showtime Boxing event zaterdag verschillen niet in resultaat.

Jermell verenigde zijn WBC junior middengewicht titel met de WBA en IBF titels van Jeison Rosario, door deze te verslaan via Knock-out (body shot) op: 21 van ronde 8. Broer Jermall versloeg Sergiy Derevyanchenko via unanieme beslissing (116-112, 117-111, 118-110), voor het WBC middengewicht kampioenschap.

Ferme knock-out

Rosario had het moeilijk tegen Jeremell en ging binnen enkele seconden neer in tonde acht. Een leverstoot sloeg alle lucht uit Rosario die de telling van de scheidsrechter dan ook niet overleefde. Jermell Charlo is nu een wereldkampioen met drie titels op 154 lbs van de WBC, WBA en IBF.

Broer Jermall en Derevyanchenko gingen voor de volle 12 ronden. Derevyanchenko begon sterk maar gaande weg de rondes werd het duidelijk dat Jermall de overhand kreeg. Het kwam dan ook aan op de jury beslissing omdat de knock-out maar niet wilde vallen. Met de winst weet Jermaal het WBC middleweight championship te behouden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws