Bare Knuckle kampioen Beltran houdt titel in bloederig gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bare Knuckle kampioen Beltran houdt titel in bloederig gevecht

Bare Knuckle kampioen Beltran houdt titel in bloederig gevecht

Bare Knuckle of in de volksmond boksen met de blote vuist is geen sport voor mietjes. Vaak gebruikt door vechters als de laatste halte voor hun definitieve pensioen, zo ook die van voormalig UFC-echter Joey Beltran.

Beltran die de zwaargewicht titel in handen heeft bij Bare Knuckle Fighting Championship, verdedigde deze met succes tegen Marcel Stamps zaterdag. Met de winst verbeterd Beltran naar naar respectievelijk 3-1-1 binnen de BKFC.

Bloed zweet en tranen

Toen hem werd gevraagd wat hij nu wil doen, zei Beltran dat hij graag een rematch wilde met Arnold Adams, die Beltran stopte in een gevecht met blote knokkels in 2018. Er was nog een uitblinker tijdens het BKFC 13 event. De wedstrijd tussen Dave Rickels en mede MMA-veteraan Clifford Wright.

Rickels maakte zijn blote vuist tegenWright, domineerde het gevecht maar liet Wright nooit vallen, die een geweldig, geleerd vermogen toonde om te overleven, dat hij in elke ronde moest gebruiken. Rickels versloeg uiteindelijk Wright door middel van unanieme beslissing (50-45 x2, 50-43).

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws