Andy Ruiz mikt op december rentree! 3 tegenstanders op het oog Boks Nieuws
Boks Nieuws

Andy Ruiz mikt op december rentree! 3 tegenstanders op het oog

Andy Ruiz mikt op december rentree! 3 tegenstanders op het oog

Andy Ruiz staat te popelen om weer in actie te komen. De voormalige zwaargewicht titelhouder is onlangs hersteld van een knieoperatie en verwacht in december terug te keren in de ring.

De Mexicaans-Amerikaanse topbokser is het meest bekend om zijn vernederende overwinning op de Britse bokskoning Anthony Joshua in 2019. Ruiz schokte de wereld toen hij Joshua knock-out sloeg in Madison Square Garden. Joshua herwon echter zijn titels terug in de herkansing zes maanden later in Saoedi-Arabië. De Brit verloor deze recentelijk aan Oleksandr Usyk in Londen tijdens een schokkende gevecht.

Bekende namen

Bovenaan de lijst van Ruiz staan een drietal topzwaargewichten. ,,Er zijn een paar tegenstanders", zei Ruiz toen hem werd gevraagd tegen wie hij het wilde opnemen. ,,We kijken naar Adam Kownacki, hij gaat ook in oktober vechten. Er is Charles Martin en er is Luis Ortiz."

Ruiz vocht voor het laatst in mei dit jaar, tegen mede Mexicaans-Amerikaanse Chris Arreola, en won via een unaniem besluit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws