10 Ronden oorlog tijdens bokswedstrijd: 'Uppercut uit de hel!' Boks Nieuws
Boks Nieuws

10 Ronden oorlog tijdens bokswedstrijd: 'Uppercut uit de hel!'

10 Ronden oorlog tijdens bokswedstrijd: 'Uppercut uit de hel!'

Paul Gallen, de ex-Rugby League-speler is met recht 'de taaiste man in Australië'. Na 10-ronde oorlog in de boksring tegen Kris Terzievski gisteravond in Newcastle, Australië heeft Gallen opnieuw bewezen dat hij een absolute vechtmachine is.

De voormalige rugby league-speler Gallen is terecht bestempeld als "de taaiste man in Australië" na zijn 10-ronde knokpartij Kris Terzievski. Laatstgenoemde domineerde het grootste deel van de wedstrijd en won. Maar Gallen deed iedereen versteld staan ​​toen de 40-jarige als een raket terugkwam.

Niet genoeg

In de laatste twee ronden vocht Gallen heldhaftig terug en liet zijn tegenstander wankelen met een aantal verwoestende stoten uit de vanuit de clinch. Helaas voor Gallen was het niet genoeg om te winnen. Gallen kwam te kort in zijn zoektocht om de eerste cross-over sporter te worden die de nationale zwaargewicht titel won.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws