🎥 Serieus pak slaag na duwtje op straat! Headkick expert Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Serieus pak slaag na duwtje op straat! Headkick expert

🎥 Serieus pak slaag na duwtje op straat! Headkick expert

Een man die op straat werd geduwd door een agressieve kerel, kreeg de verrassing van zijn leven toen hij door zijn slachtoffer met een paar headkick's werd aangepakt.

We zien een man die naar verluidt in het sjieke Beverly Hills op straat loopt, als achter hem een man opduikt die hem expres duwt. De man reageert door zijn aanvaller met een paar headkick's af te weren. Deze droop af na de korte actie van zijn doelwit.

Het incident is vastgelegd door een getuige die het hele gebeuren op camera heeft gefilmd. Er zijn verschillende bronnen die gegevens verzamelen over straatgeweld. In veel landen worden misdaadstatistieken bijgehouden door de politie, die informatie verzamelen over misdrijven die worden gemeld.

Over het algemeen lijkt het aantal aanvallen op straat in veel landen de afgelopen jaren af te nemen, hoewel er nog steeds plaatsen zijn waar geweld op straat een probleem is. Het is belangrijk om te onthouden dat geweld op straat nooit acceptabel is.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws