🎥 Haatzaaier onderuit geklapt in metro na verkeerde treiteren! 'Kort lontje' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Haatzaaier onderuit geklapt in metro na verkeerde treiteren! 'Kort lontje'

🎥 Haatzaaier onderuit geklapt in metro na verkeerde treiteren! 'Kort lontje'

Racisme en homofobie komt steeds vaker voor en kan leiden tot geweld zoals blijkt uit de video waar een man in de metro er flink van langs kreeg na het treiteren van de verkeerde.

De man in de video die een kop grotere man leek uit te dagen kreeg een lesje in nederigheid toen zijn slachtoffer besloot tot actie ver te gaan. Trok de man de racismekaart of had hij gelijk de groot muil af te straffen.

Man in metro met grote mond krijgt pak slaag

Aan de reacties van de mede passagiers te zien waren deze niet echte geschokt van het voorval. De neergeslagen man die even niet meer wist waar hij was kon niet rekenen op hulp. Dat hij goed geraakt was blijkt wel uit het feit dat hij al strompelend probeerde weg te lopen.

Overheden, openbaarvervoerbedrijven en maatschappelijke organisaties wereldwijd werken aan het verbeteren van de veiligheid en het verminderen van racisme en discriminatie in het openbaar vervoer. Dit omvat het implementeren van anti-discriminatiebeleid, het opleiden van personeel en het bevorderen van bewustwording onder reizigers.

6 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws