🎥 Oude man veegt jonge overvallers wedkantoor uit! 'Verkeerd gegokt’ Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Oude man veegt jonge overvallers wedkantoor uit! 'Verkeerd gegokt’

🎥 Oude man veegt jonge overvallers wedkantoor uit! 'Verkeerd gegokt’

Overvallers die dachten een makkie te hebben door met een groepje een Bar-One Racing wedkantoor te beroven, werden letterlijk de zaak uitgeveegd door een oude man.

Dat de overvallers verkeerd gegokt hadden door te denken dat zijn wel even met een pak geld naar buiten te lopen, is wel duidelijk in de beelden van de beveiliging camera's. We zien de snelle jonge criminelen over de toonbank springen gewapend met hamers om de kassa te openen.

Een lijkt een vuurwapen te hebben. Toch schrok dit een personeelslid en een oudere man niet af van zich af te slaan. De oudere man pakte de criminelen flink aan en veegde de uit de zaak. Als ze proberen terug te komen gaat hij nog meer los.

De overvallers kunnen niets anders dan vluchten al is dat ook niet makkelijk omdat de oude man ze nog even aanpakt. Voor zover het meewerken als er dieven binnenkomen, gewoon aanpakken dus.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws