Man deelt kickbokstrap uit in metro! Wordt zelf hard aangepakt | video Ander Nieuws
Ander Nieuws

Man deelt kickbokstrap uit in metro! Wordt zelf hard aangepakt | video

Man deelt kickbokstrap uit in metro! Wordt zelf hard aangepakt | video

Een incident in de metro van Rotterdam gaat viraal op internet waar een man een kickbokstrap uitdeelt op zijn slachtoffer en later zelf aangepakt wordt.

De beelden liegen er niet om de man die de trap uitdeelt op een verwarde man moet even later zelf ervaren hoe het is om het slachtoffer te zijn. Andere reizigers in de trein reageren geschrokken als de man een trap uitdeelt tegen het hoofd van zijn slachtoffer. Deze raakt gelijk bewusteloos.

Man bewusteloos getrapt in Metro

Als de man het te heet onder de voeten wordt vlucht hij de metrotrein uit maar gaat zelf onderuit na dat een aantal anderen hem aanpakt. Hoe het met de man en zijn slachtoffer gaat is niet bekend.

Geweld op straat of in het openbaar vervoer neemt de laatste jaren stevig toe. Veiligheidsmaatregelen zoals toezichtcamera's moeten voorkomen dat er geweld optreedt. Echter kunnen deze in de meeste gevallen alleen vastleggen wat er is gebeurt. Niet altijd leidend tot aanhouding van de daders.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws