🎥  Kerels onderuit gemept door oudje die kan boksen! 'Doen ze nooit meer' Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Kerels onderuit gemept door oudje die kan boksen! 'Doen ze nooit meer'

🎥  Kerels onderuit gemept door oudje die kan boksen! 'Doen ze nooit meer'

Twee aanvallers die dachten een makkelijk doelwit te hebben gevonden, worden vernietigd door een oude man. Deze liet niet over zich lopen en pakte de onverlaten stevig aan.

De oude man is opeens een held geworden, en de twee aanvallers hebben er meteen spijt van dat ze dit oude mannetje hadden uitgedaagd. De oude man heeft een basale orthodoxe bokshouding, met zijn handen omhoog en heupen in een hoek van ongeveer 45 graden ten opzichte van de pestkop.

Onderschat nooit een oude bokser

Terwijl de aanvaller naar binnen beweegt, verplaatst de oude man iets naar achteren en countert dan met een rechter naar de kin, zo getimed dat zijn rivaal er tegen op loopt. De pestkop wordt onmiddellijk uitgeschakeld en valt met een hoorbare plof op het beton.

In dit stadium lijkt het incident voorbij te zijn. Maar verschijnt een andere man, gekleed in een rood shirt, met een metalen stuk gereedschap als wapen. De inzet is nu verhoogd, maar het blijkt dat de oude man de uitdaging meer dan aankan, ondanks dat de kansen nu nog groter tegen hem worden.

Terwijl de aanvaller naar hem uithaalt, gebruikt de oude man, opnieuw behendige hoofdbewegingen, dit keer een slip, om de impact van de inkomende slag te vermijden, en ontkurkt dan opnieuw zijn boks skills laat de tweede aanvaller hard op zijn achterwerk vallen

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws