🎥 Katalysator dieven onderuit geklapt door bokser! Op heterdaad betrapt Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Katalysator dieven onderuit geklapt door bokser! Op heterdaad betrapt

🎥 Katalysator dieven onderuit geklapt door bokser! Op heterdaad betrapt

Katalysator diefstal is de afgelopen jaren wereldwijd een groeiend probleem geworden en de dieven gaan vaak vrijuit, behalve die in de video die door een bokser werden aangepakt.

Het is een misdrijf waarbij dieven de katalysator van voertuigen stelen vanwege de waardevolle metalen, zoals platina, palladium en rhodium, die ze bevatten. Deze metalen hebben hoge marktwaarden en worden veel gebruikt in de auto-industrie.

De dieven die een amateur bokser troffen en eigenaar van de auto waar zij het kostbare zuivering apparaat vanaf wilde stelen, kregen het zwaar te verduren. De man toonde geen genade en sloeg hard toe. De dieven hadden geen schijn van kans.

Katalysator is goud waard

In sommige landen hebben autoriteiten maatregelen genomen om Katalysatordiefstal aan te pakken, zoals het versterken van wetten en het nemen van preventieve maatregelen, zoals het markeren van katalysatoren of het installeren van beveiligingssystemen.

Autofabrikanten werken ook aan het ontwikkelen van nieuwe technologieën om Katalysatordiefstal te ontmoedigen, zoals het gebruik van katalysatoren die minder waardevolle metalen bevatten.

5 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws