🎥 Cheeseburger Josh doet moeilijk! Jiu-Jitsu Joe pakt hem aan Ander Nieuws
Ander Nieuws

🎥 Cheeseburger Josh doet moeilijk! Jiu-Jitsu Joe pakt hem aan

🎥 Cheeseburger Josh doet moeilijk! Jiu-Jitsu Joe pakt hem aan

Joe Guichebarou, een witte band in jiu-jitsu en Joe Guichebarou kregen het aan de stok met elkaar in een Whataburger fastfoodrestaurant in Austin, Texas.

Inmiddels is het incident legendarisch. Als eerste, in de blauwe hoek, gekleed in een TapouT-T-shirt. En in de rode hoek hadden we onze kampioen, Joe Guichebarou. Het paar zal echter voor altijd bekend staan als Cheeseburger Josh en Jiu-Jitsu Joe.

Cheeseburger Josh die flink wat Amaok maakte en ruziede met het personeel van Whataburger, bleef maar roepen dat hij een Cheeseburger had besteld. Hij bleef maar doorgaan tot Jiu-Jitsu Joe vreog of hij zich stil kon houden.

JiuJitsu Joe pakt Cheeseburger Josh even aan

Jiu-Jitsu Joe die uiterst kalm de vraag stelde werd echter ineens aangevallen door Cheeseburger Josh en de twee raakte in een worsteling, waar Josh bijna zijn broek verloor in het proces. De omstanders konden hun lachen niet bedwingen.

Toch gaf Cheeseburger Josh niet zomaar op en leek zelfs voor een top mount te gaan, echter wist Jiu Jitsu Joe dit om te keren en bedwong zijn rivaal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws