🎥 Rico Verhoeven ziet gevecht met topbokser wel zitten: 'Hoe cool' Nieuws
Nieuws

🎥 Rico Verhoeven ziet gevecht met topbokser wel zitten: 'Hoe cool'

🎥 Rico Verhoeven ziet gevecht met topbokser wel zitten: 'Hoe cool'

Rico Verhoeven, een naam die al jaren synoniem staat voor dominantie in de kickbokswereld, blijft zijn horizon verbreden. In een interview met Sportnieuws deelt hij zijn visie op de toekomst die verder reikt dan de grenzen van het kickboksen.

Open voor nieuwe gevechten

Tijdens het interview werd Verhoeven gevraagd naar de mogelijkheid van een gevecht tegen een bokser. Zijn antwoord was duidelijk hij staat open voor crossover gevechten. Hij noemde zelfs Anthony Joshua, een topnaam in het boksen als een mogelijke tegenstander.

Verhoeven heeft bijna tien jaar geleden voor het laatst een bokswedstrijd gehad. De potentie voor een spectaculaire confrontatie tussen hem en Joshua, zowel in het boksen als in het kickboksen, belooft veel voor de fans.

Nieuwe sportschool in Rotterdam

Verhoeven's laatste onderneming, de opening van een nieuwe sportschool in samenwerking met The Kickboxing Society, markeert een belangrijk moment in zijn carrière die varieert van vechten tot zakendoen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws