Old School Wing Chun Kung Fu Zuid Holland
Zuid Holland

Old School Wing Chun Kung Fu

Old School Wing Chun Kung Fu
Old School Wing Chun Kung Fu

In 1950 werd de huidige Grandmaster William Cheung een van de eerste leerlingen van Ip Man. Master Don Schouten vertegenwoordigd de Global Traditional Wing Chun Kung Fu Association in Europa en is de enige erkende school van deze organisatie in Nederland. Wing Chun Kung Fu is een vechtwetenschap, geen vechtsport of gevechtskunst. Het kan overal worden toegepast door de gestructureerde onderbouwing en de brede toepasbaarheid. Omdat kracht tegen kracht wordt vermeden is Wing Chun Kung Fu geschikt voor kinderen, vrouwen, mannen en tevens senioren. Het zorgt voor innerlijke rust, zelfvertrouwen en een uitstekende weerbaarheid.

Leraren:

Master level 6 Don Schouten

Master Don Schouten beoefent Wing Chun Kung Fu sinds 1984 als leerling van Grootmeester William Cheung. In 1995 bereikte Sifu Don zijn 10e graad instructeursniveau bij “The Global Traditional Wing Chun Kung Fu Association” (hierna TGTWCKFA). In 2004 bereikte hij de graad “Professional Master Level 1” en sinds 2013 is Don Schouten een “Full Master”.

Op dit moment is Master Don Schouten Director Europe & Asia bij TGTWCKFA.

[caption id="attachment_979" align="alignright" width="248"] Master 6th level Don Schouten in Wateringen[/caption]

Old School Wing Chun Kung Fu

Hij is verantwoordelijk voor het beleid van elke school in deze regios, ondersteunt en voorziet in middelen om de visie van TGTWCKFA tot uitvoering te brengen en adviseert de scholen op het gebied van marketing, financiën, technologie en HR.

Als oprichter en hoofdinstructeur is hij eindverantwoordelijk voor alle beslissingen die genomen worden bij Old School Wing Chun Kung Fu. Van het beleid tot de indeling van het rooster. Wil je meer te weten komen over Kung Fu of de mogelijkheden bij onze sportschool, neem dan gerust contact met ons op.

Assistent Instructor Peter Claassens

Peter heeft jarenlang Kyokushinkai Karate beoefend, Muy Thai Kickboksen en Aikido. In 1986 is hij gestart met Wing Chun Kung Fu, inmiddels heeft is hij assistent instructor Kung Fu.

Peter traint zelf bij Old School Wing Chun Kung Fu en houdt zich daarnaast bezig met het trainen van de Dragon kids, de volwassenen en de senioren. Tevens is hij actief als examinator.

Old School Wing Chun Kung Fu is gevestigd aan het adres:

Old School Wing Chun Kung Fu

Leraren: Don Schouten en Peter Claassens

Rozemarijn 1a

2291 GJ Wateringen

Old School Wing Chun Kung Fu

Lerearen: Master Don Schouten, Norman en Marcel Wollrabe

Mathildastraat 21b

4901 HC Oosterhout

Voor de lesuren voor kinderen en volwassenen kijk op onze website:

https://www.oldschoolwingchunkungfu.nl

info@oldschoolwingchunkungfu.nl

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws