Waarom GLORY opnieuw aan populariteit wint onder sportwedders Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Waarom GLORY opnieuw aan populariteit wint onder sportwedders

Waarom GLORY opnieuw aan populariteit wint onder sportwedders

Sinds de oprichting van GLORY in 2012, kunnen liefhebbers van vechtsport en sportweddenschappen weer volop genieten van grote evenementen voor kickboksen. Met de komst van nieuwe bookmakers in Nederland afgelopen maand zal het gokken op kickboksen het komende jaar weer flink aan populariteit winnen en bij bet365 Nederland zal je deze bets in ieder geval kunnen vinden. Check dan ook al eens onze bet365 bonuscode bij JohnnyBet en open jouw nieuwe account met onze welkomstbonus en gratis wedkrediet voor sportweddenschappen. Zo kun je optimaal profiteren het gokken op GLORY!

GLORY de grootste organisatie voor kickboksen, waar de beste vechters het opnemen tegen elkaar voor de hoogste geldprijzen. Ze worden vaak gezien als de UFC van het kickboksen.

Trotse gokkers

Van Ramon Dekkers tot aan Rico Verhoeven, Nederland heeft een nauwe band met kickboksen. Veel van de topkickboksers zijn Nederlands of komen naar Nederland om te trainen met de grote jongens. Daarom is het niet vreemd dat je nog steeds veel Nederlanders terugziet die aan de top staan bij GLORY. Alhoewel voetbal de volkssport van Nederland is, is het eigenlijk juist kickboksen waar Nederland echt in uitblinkt. De trotse gokker zal dan ook vaker willen inzetten op de Nederlandse kickbokser, wat uiteindelijk veel interessanter kan zijn.

De belangrijkste gevechten zijn nog steeds die van de zwaargewichten. De evenementen hiervoor krijgen de meeste aandacht en hier kan je de beste weddenschappen voor vinden. Het is ook wel begrijpelijk want deze gevechten zijn altijd spectaculair. Als de grootste mannen op aarde het tegen elkaar opnemen, dan vallen er de hardste klappen. Bij GLORY is er trouwens geen limiet hoe zwaar een zwaargewicht mag wegen, soms wegen kickboksers wel meer dan 130 kilogram tijdens hun gevecht.

Collision 3

Denk eens terug aan Badr vs Benny in GLORY 76 of Badr vs Wrzosek in GLORY 78. Beiden spectaculaire bouts die het kickboksen in Nederland weer nieuw leven in hebben geblazen. Dan waren er natuurlijk nog de Collision gevechten en alhoewel de tweede editie een beetje tegenviel, was Collision 3 een waar spektakel waar Verhoeven nipt van zijn rivaal Ben Saddik wist te winnen.

Je ziet dus regelmatig Nederlanders tussen de top-zwaargewichten, Nederland blijft nog steeds wel het land der reuzen. Houd deze gewichtsklasse daarom goed in de gaten, want over het algemeen kun je hier de beste weddenschappen uithalen.

Interessant

Een ander punt dat GLORY gokken interessant maakt, zijn de toernooien. Hierin moet een kickbokser meerdere keren vechten tijdens een evenement. Toernooien komen een paar keer per jaar voor, het is een interessante opzet waarin je kan zien welke kickbokser een echt vechtershart heeft en het langst kan volhouden.

Liefhebbers van vechtsport en sportweddenschappen kunnen van geluk spreken met de nieuwe opleving van GLORY. Het Nederlandse landschap voor sportweddenschappen wordt hiermee de komende periode weer een stuk interessanter en komend jaar belooft een topper te worden!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws