Khabib Nurmagomedov favoriet bij gokkers voor gevecht met Conor McGregor! Wedden op vechtsporten
Wedden op vechtsporten

Khabib Nurmagomedov favoriet bij gokkers voor gevecht met Conor McGregor!

Khabib Nurmagomedov favoriet bij gokkers voor gevecht met Conor McGregor!

Khabib Nurmagomedov opent als een grote favoriet voor een mogelijk gevecht met Conor McGregor!

Stijgende UFC lichtgewicht mededinger Khabib Nurmagomedov verbeterde zijn professionele mixed martial arts-record naar een perfecte 25-0 gisteravond in Las Vegas. "De Eagle" mishandelde mededinger Edson Barboza voor het grootste deel van vijftien minuten in de co-main event van UFC 219 om zijn status als de lichtgewicht divisies top mededinger vast te maken. Khabib's volgende gevecht zal wellicht tegen de huidige UFC lichtgewicht kampioen Conor McGregor zijn als deze besluit terug te keren naar de achthoek. Wedden op UFC wedstrijden is in Amerika heel populair en men speculeert er dan ook lustig op los.

Khabib Nurmagomedov favoriet bij gokkers voor gevecht met Conor McGregor!

Wellicht toch tegen Connor McGregor

Hoewel het voor Conor McGregor alleen zinvol zou zijn om in zijn volgende optreden een titelstrijd te hebben met de huidige interim-lichtgewichtkampioen Tony Ferguson, is dat misschien niet de manier waarop dingen verlopen. McGregor zal de keuze van zijn volgende tegenstander waarschijnlijk baseren op hun respectievelijke "draw power", en als dat het geval is, zou "The Eagle" heel goed "El Cucuy" kunnen omvatten.

Wedkantoren hebben al kansen geboden voor een mogelijk gevecht tussen de ongeslagen Russische en de Ierse superster en ze zijn nogal schokkend.

"Nurmagomedov is nu al genoteerd als een favoriet van -260 boven McGregor (+180). Openingskansen waren -115 voor elk " Conor McGregor heeft geen voet meer gezet in de achthoek sinds UFC 205 in november 2016, waar hij een tweede overwinning boekte op Eddie Alvarez om de UFC lightweight title te claimen. McGregor's eenzame gevecht in 2017 kwam in het kwadraat cirkel toen hij zijn professionele boksen debuut tegen Floyd Mayweather afgelopen augustus in Las Vegas maakte.

Wie zal er winnen volgens jou

"Mystic Mac" zou uiteindelijk een tiende-ronde TKO verlies lijden voor "Geld" maar verdiende een hoop geld en respect voor zijn inspanningen. Wie denk je dat de overwinning zou behalen als Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor zich in 2018 afzijdig hielden? Op welke MMA vechter zul jij wedden McGregor of toch Nurmagomedov?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws