Home / Uncategorized / Over Ons

Over Ons

Welkom bij Vechtsportinfo.nl, deze site is opgezet door enkele vechtsport fanaten met een jarenlange ervaring in de vechtsport. Daarnaast helpen zowel bezoekers als de diverse vechtsport scholen, en een aantal vrijwilligers mee aan het compleet maken, en houden van onze website. Vechtsport-Online.nl is geheel vrij voor vechtsport scholen wat inhoudt dat wij deze geheel gratis plaatsen. Commerciële bedrijven en winkels kunnen gebruik maken van onze advertentie mogelijkheden.

Wij proberen met Vechtsportinfo.nl, een compleet beeld te geven van de vechtsport systemen zoals te vinden in Nederland, en waar deze onderwezen worden. Daarnaast houden wij onze bezoekers graag op de hoogte van nieuws en vechtsport toernooien evenementen die zowel nationaal (regio nieuws) als internationaal plaatsvinden.

Wij hopen met onze site een goed beeld te geven wat er zoals op vechtsport gebied te beleven valt en waar je deze kunt beoefenen, onder de tab “vechtsport scholen” in het website menu kunt u eenvoudig per provincie zien waar u uw geliefde vechtsport uit kunt gaan oefenen.

Wij hopen dat u met de informatie op onze site goed uit de voeten kunt. Mocht u vechtstijlen of sportscholen missen, of bent u zelf eigenaar van een sportschool en u bent nog niet vermeld op onze site, mail ons gerust, nogmaals sportscholen worden gratis vermeld! Het enige wat u hoeft te doen is ons mailen op info@vechtsportinfo.nl met informatie en foto’s*. Wij nemen u graag op in onze lijst.

*Disclaimer aangeleverde foto’s dienen rechten vrij te zijn, of eigendom van degene die deze ter beschikking stelt. Vechtsport Info houdt zich niet verantwoordelijk voor claimen van eigendomsrechten mbt foto’s, nog zal zij optreden als tussenpersoon voor partijen die een claim bij elkaar leggen voor eventuele rechten.

OSU! De redactie.

Bekijk ook

Darryl Sichtman en Freddy Kemayo de ring in op ACB KB 13 Parijs

Darryl Sichtman, Max van Gelder en Freddy Kemayo de ring in op ACB KB 13 Parijs

Darryl Sichtman en Freddy Kemayo zullen hun kunnen laten zien op ACB Kickboxing 13 in Parijs, ...

VIDEO: VON (Vechtsport Organisatie Nederland) traint Libanese Elite Troepen

VIDEO: VON (Vechtsport Organisatie Nederland) traint Libanese Elite Troepen

Het V.O.N. Vechtsport Organisatie Nederland traint wereldwijd diverse overheids organisaties! Begin januari reisde Alex Engelhardt van ...

Gokhan Saki en Stefan Struve maken intrede in vechtsport ranking

Gokhan Saki en Stefan Struve maken intrede in vechtsport ranking

Stefan Struve en Gokhan Saki toegevoegd aan vechtsport ranking Sinds wij onze vechtsport rankings zijn ...