Overwinning vechters sportschool Alken op Zero54 part 8 – Vechtsport Info
Home / Regio nieuws Limburg / Overwinning vechters sportschool Alken op Zero54 part 8

Overwinning vechters sportschool Alken op Zero54 part 8

Vandaag werd het vechtsport gala Zero45 part 8 wederom georganiseerd door Hoyers Gym in Heerlen!

Overwinning vechters sportschool Alken op Zero54 part 8

Een kleinschalig gala als Zero45 kan grote resultaten brengen, en vooral jonge opkomende talenten laten schitteren. Het zijn gala’s als deze waar de kampioenen van de toekomst worden gevormd. En die wij op een later tijdstip zeker op evenementen van Glory en anderen terug zullen zien.

Goede resultaten vechters sportschool Alken

Op het gala kwamen voor sportschool Alken, Levi Minkenberg en Oussama Safsaf uit. Twee talenten die gematched waren tegen Leon Knubben en Abdelmalek Bouseksou. Sportschool Alken staat bekend om zijn harde vechters en beide talenten lieten dat ook wederom zien. Er waren nog andere partijen gematigde voor vechters van Alken maar deze waren helaas afgezegd. Zowel Levi Minkenberg en Oussama Safsaf  boekten een overwinning op hun tegenstanders.

Overwinning op KO

Oussama schakelde zijn tegenstander uit door een harde half ronde schop (mawashi geri) naar het hoofd van Leon Knubben. Dit gevecht eindigde dus met een Knock Out overwinning. Levi Minkenberg die zijn laatste C partij vocht en zal dus zijn volgende gevecht een klasse hoger gaan voeren, werd winnaar door medische interventie van de scheidsrechter. Zijn tegenstander Abdelmalek Bouseksou was gewond geraakt door een botsing van beider boksers wat een hoofdwond veroorzaakte bij Abdelmalek Bouseksou.

Lokaal talent verdiend landelijke bekendheid

Bij Vechtsport Online zijn wij van mening dat een lokaal evenement net zo belangrijk is als de landelijke tegenhangers. Ook de talenten verdienen een breder podium. Het zijn namelijk de grote namen van de toekomst, en degene zijn waar wij straks op TV of in de grote evenement zien naar zitten te kijken. Overigens organiseert Sportschool Alken zondag 26 november aanstaande het Impact 5 vechtsport gala, daar zullen de talenten van verschillende sportscholen aantreden om hun kunnen te laten zien. Het gala wordt gehouden in Sittard-Geleen in de top locatie de Hanenhof, kaarten zijn binnenkort verkrijgbaar.

 

 

Bekijk ook

Sexy Pearl stapt in bloederig bare knuckle boksen en tekent multicontract

UFC en Invicta veteraan Pearl Gonzalez heeft getekent bij Bare Knuckle Fighting Championships (BKFC)

‘Doodsangst’: UFC-kampioen Usman lag met COVID-19 in het ziekenhuis

Kamaru Usman werd kort na zijn wedstrijd tegen Jorge Masvidal in juli vorig jaar met ...

WTF? ex-rugby speler slaat bokskampioen ‘KO’: Bokswereld in shock

Voormalig wereldkampioen boksen Browne stond slechts 115 seconden in de ring

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page