Home / Regio nieuws Brabant / Sportcentrum Tapia uit Oss gaat samenwerken met Groningse Spartan Fights

Sportcentrum Tapia uit Oss gaat samenwerken met Groningse Spartan Fights

Sportcentrum Tapia uit Oss (Noord-Brabant) gaat de samenwerking aan met het uit Groningen afkomstige Spartan Fights. Het Spartan Fights concept wordt al in Groningen en Emmen gegeven maar is in augustus van dit jaar ook beneden de grote rivieren beschikbaar. Spartan Fights is een sportconcept afgeleid van het K-1 kickboksen en bestaat hoofdzakelijk uit conditietraining, krachttraining, souplesse en K1-kickbokstechnieken.

Vechtsport legende Bert Toisuta

Dit nieuwe concept is meer toegespitst op de huidige tijd waar een groot deel van de mensen niet wil vechten of sparren, maar wel de voordelen wil hebben van het kickboksen, zoals de mentale training, de lenigheid en de technieken. Bedenker van het concept is vechtsport legende Bert Toisuta uit Groningen.

Het Spartan Fights concept

Bruine band K-1 en inmiddels officieel K-1 instructeur Mike Tomale gaat les geven in Oss. Hij verhuist per 1 augustus naar de Noord-Brabantse stad waar hij minimaal drie keer per week les zal geven volgens het Spartan Fights concept. De K-1 kickbokslessen van Mike kunnen op maandag, woensdag en donderdag gevolgd worden in de dojo’s van Sportcentrum Tapia. Voor de exacte lestijden, kijk even op de website van Sportcentrum Tapia.

Bekijk ook

Officiële opening Sam Lung Martial Arts

Sam Lung Martial Arts opende vandaag na anderhalf jaar nu officieel haar deuren. Dit ging ...