Zo kijk je Jake Paul vs Anderson Silva live! 'Alle info hier' Nieuws
Nieuws

Zo kijk je Jake Paul vs Anderson Silva live! 'Alle info hier'

Zo kijk je Jake Paul vs Anderson Silva live! 'Alle info hier'

Deze zaterdag staat YouTuber, die bokser is geworden, Jake Paul tegenover zijn zwaarste tegenstander tot nu toe in UFC-legende Anderson "The Spider" Silva. Hier alle info hoe je het gevecht live online kunt bekijken.

Het gevecht is voor Paul allesbeslissend, de YouTube ster moet deze winnen om ongeslagen te blijven. Je kunt het live meekijken vanaf 03:00 uur aankomende nacht. Om mee te kijken KLIK JE HIER, voor slechts $19,99 (€20,00) kijk je mee via online stream. Houdt wel rekening met de wintertijd die ook in zal gaan. De klok gaat een uur terug.

Wintertijd

Jake Paul neemt het op tegen Anderson Silva in de Desert Diamond Arena in Phoenix, Arizona. De arena biedt plaats aan 18.300 mensen. Er is lang uitgekeken naar het gevecht waar Jake Paul al bewezen heeft echt te kunnen boksen.

Anderson Silva echter is een voormalige MMA-vechter en UFC legende die best een grote drempel kan zijn voor Paul. Alhoewel de weg naar het gevecht toe vriendelijk was sloeg de stemming gisteren om. Beide knokkers beloven elkaar kapot te maken in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws