Yodsanklai Fairtex is terug en verslaat Enriko Kehl op WLF in China Nieuws
Nieuws

Yodsanklai Fairtex is terug en verslaat Enriko Kehl op WLF in China

Yodsanklai Fairtex is terug en verslaat Enriko Kehl op WLF in China

De koning van Muay Thai Yodsanklai Fairtex stond vandaag op zaterdag 3 februari tegenover de Duitse ster Enriko Kehl.

Het duo vocht vandaag tijdens het hoofdevenement van de Chinese kickbokspot-promotie Wu Lin Feng (WLF) in de stad Shenzhen. Het gevecht werd aanvankelijk aangekondigd tijdens Kunlun Fight 69 in Guiyang op zondag, maar werd voor een eerdere datum opnieuw gepland. De officiële wegingceremonie werd op vrijdag uitgevoerd. Beide jagers haalden hun gewicht en 'waren klaar voor de oorlog van morgen', ondertekende Kehl bij een reeks foto's op Instagram.

Yodsanklai Fairtex is terug en verslaat Enriko Kehl op WLF in China

Yodsanklai wint via unanieme beslissing van Kehl

Yodsanklai Fairtex (197-71-4) is de voormalige kampioen van het Lumpinee Stadium in twee verschillende gewichtsklassen, beschouwd als een van de beste Muay Thai-vechters aller tijden. Hij is ook de winnaar van The Contender of Asia (2008) en heeft meerdere wereldkampioenen verslagen. Yodsanklai is er een tijd tussen uit geweest en was eigenlijk met officieel pensioen gegaan, maar besloot toch recentelijk terug te keren naar de ring, en met succes. Enriko Kehl (42-13-1) is K-1 World Max 2014 kampioen, wereldkampioen en IFMA Europese bekerwinnaar, ook geen onbekende maar moest het toch afleggen tee de grootheid Yodsanklai.

Partij tussen Yohan Lidon en Regian Eersel afgelast

Overige partijen die op de WLF-kaart waren gepland was die tussen de Franse ster Yohan Lidon die het op zou nemen tegen Regian Eersel, echter werd deze partij op het laatste moment afgelast volgens zeggen wegens ziekte van Lidon. Ook de Thai Singdam nam het op tegen de Chinees Xie Lei. De partij werd echter gewonnen door Singdam na het inlassen van een extra ronde.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws