WWE worstel legende Jim "The Anvil" Neidhart overleden - Vechtsport Info
Home / Nieuws / WWE worstel legende Jim “The Anvil” Neidhart overleden

WWE worstel legende Jim “The Anvil” Neidhart overleden

De WWE deelde vandaag mee dat Jim “The Anvil” Neidhart is overleden, beter bekend als de krachtpatser van het legendarische Hart Foundation-tagteam met zijn zwager Bret ‘Hit Man’ Hart, Jim Neidhart was ook de vader van de huidige WWE Superstar Natalya.

WWE worstel legende Jim "The Anvil" Neidhart overleden

Overstap naar de WWE

Neidhart begon zijn ring carrière na het spelen van professioneel voetbal bij de Oakland Raiders en Dallas Cowboys. Hij werd getraind door WWE Hall of Famer Stu Hart in de beruchte Hart Dungeon in Calgary, Alberta, Canada, en verdiende zijn ringbijnaam, The Anvil, nadat hij een aambeeldspel won. Neidhart trouwde met Stu’s dochter, Ellie, om lid te worden van de legendarische Hart Family voordat ze de overstap maakte naar WWE, samen met Bret ‘Hit Man’ Hart, Dynamite Kid en Davey Boy Smith totdat WWE Stu Hart’s Calgary Stampede Wrestling kocht.

Schokerend

Na enkele jaren samen te werken met Bret’s jongere broer, Owen Hart en enkele singles-wedstrijden, werd The Hart Foundation in 1997 op controversiële wijze opnieuw gevormd. Bestaande uit Neidhart, Bret, Owen, Smith en Brian Pillman, het pro-Canadese tag team schokte veel fans in de Verenigde Staten met hun anti-Amerikaanse preken.

Aanvankelijk werden Neidhart en Hart gemanaged door Jimmy Hart als The Hart Foundation en won het twee WWE World Tag Team Championships.. Neidhart kwam voor het laatst in 1997 in actie voor de WWE, maar zijn erfenis leeft nog steeds voort via zijn dochter, Natalya, die haar vaders kenmerkende uitstraling en taaiheid toont elke keer dat ze in de ring stapt.

TMZ meldt, dat [Neidhart] thuis viel, op zijn hoofd terecht kwam en bezweek aan zijn verwondingen.” Dit betekent dat Neidhart waarschijnlijk uitgleed waardoor de schade werd veroorzaakt die resulteerde in zijn overlijden.

 

Bekijk ook

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator?

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator MMA?

Denise Kielholtz verloor eerder vandaag in Uncasville, Connecticut, Amerika

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi pakt kickbokstitel in Turkije na extra ronde | video

Chico Kwasi van de bekende sportschool Mike's Gym

Elleboog koning maakt gehakt van rivaal in bloedig gevecht

Bloedbad! Elleboog koning maakt gehakt van rivaal | video

Met een paar venijnige elleboogstoten

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page