WWE-Reus Lashley daagt UFC-kampioen Ngannou uit Nieuws
Nieuws

WWE-Reus Lashley daagt UFC-kampioen Ngannou uit

WWE-Reus Lashley daagt UFC-kampioen Ngannou uit

Bobby Lashley, een drievoudig collegiaal nationaal kampioen aan het Missouri Valley College, is een ervaren mixed martial arts-vechter. Sinds 2008 heeft Lashley gestreden voor verschillende MMA-organisaties waaronder Strikeforce, Titan Fighting Championship en recentelijk Bellator. En nu daagt hij UFC kampioen Francis Ngannou uit.

Voor alle mensen die naar pro-worstelen kijken en het zien als een stel kleine, niet-intimiderende mannen die gymnastiek doen, kan WWE-kampioen Lashley deze van mening doen veranderen. Men zou denken dat Ngannou over Lashley heen zou lopen. Toch kan dat anders aflopen.

Geduchte tegenstander

,,Ik heb een aantal titels gewonnen, maar ik was nooit helemaal 100% toegewijd omdat ik altijd al terug wilde komen naar het professionele worstelen", zegt Lashley. ,,Hij heeft een titel, ik heb een titel we zouden het in de ring of de kooi kunnen doen … Ik vind het niet erg. Hierbij daag ik hem (Ngannou. red.) uit", zei Lashley tegen Joe.co.uk.

Zelfs als Lashley tegen Ngannou wil vechten, zal hij misschien moeten wachten. De UFC zwaargewicht kampioen zal waarschijnlijk in augustus de strijd aangaan met Derrick Lewis. Lashley heeft een MMA-record van 15-2-0 en is een ervaren MMA-vechter, hiermee kwalificeert hij zich wel als een geduchte tegenstander.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws