WWE is op zoek naar talent, pak je kans en wellicht wordt jij een van de nieuwe sterren Nieuws
Nieuws

WWE is op zoek naar talent, pak je kans en wellicht wordt jij een van de nieuwe sterren

WWE is op zoek naar talent, pak je kans en wellicht wordt jij een van de nieuwe sterren

WWE is op zoek naar talent, pak je kans en wellicht wordt jij een van de nieuwe sterren

WWE organiseert de eerste tryout in Duitsland

De WWE heeft vandaag aangekondigd op zoek te zijn naar de volgende generatie van WWE Superstars, en voor de eerste keer organiseren zij in Keulen een try-out. Tijdens de vier dagen durende evenement, hebben 40 atleten uit Duitsland en het vasteland van Europa de mogelijkheid om hun vaardigheden te laten zien en worden zij op de proef gesteld, met als doel hen in het of-the-art WWE om Performance Center in Orlando, Florida een opleiding te laten volgen. De talent pool bestaat uit atleten uit de sport en atletiek, vooral op het gebied van voetbal, rugby, powerlifting, mixed martial arts, sterke man en bodybuilding.

"Het doel van WWE is om de meest getalenteerde atleten en entertainers te werven uit de hele wereld en zich te ontwikkelen tot wereldwijde supersterren," zegt Paul "Triple H" Levesque, WWE Executive Vice President Talent, live evenementen en creatives. "Duitsland is een belangrijke groeimarkt voor ons bedrijf en Europa, een belangrijke regio voor de aanwerving van topsporters die hun droom van een WWE Superstar wensen te realiseren."

Schrijf je in

Tryout in Duitsland is het nieuwste voorbeeld van wereldwijde rekrutering van WWE-talenten. In de afgelopen jaren, WWE heeft rugby en voetballers uit Europa, Kabaddi en Kushti atleten uit India, evenals vechtsporters en boksers uit China gehaald. WWE heeft soortgelijke tryouts gehouden in Shanghai, Dubai en Jeddah, die hebben geleid tot de ondertekening van de acht kandidaten, waaronder Tian Bing, de eerste Chinese superster van het bedrijf, Shadia Bseiso, de eerste Arabische vrouw uit het Midden-Oosten, Nasser Alruwayeh, de eerste Koeweitse man en Kavita Devi, de eerste Indiase vrouw die tekende bij WWE.

Vanaf vandaag is de officiële wervingspagina beschikbaar in het Duits. De website is bedoeld voor sporters die geïnteresseerd zijn in een carrière in sportentertainment. Het geeft informatie over het WWE recruitment proces en een gedetailleerd inzicht in het dagelijks leven van NXT supersterren en leden van de WWE Performance Center. Let wel als Nederlander kan men zich dus ook inschrijven via de WWE website.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws