WWE is op zoek naar talent, pak je kans en wellicht wordt jij een van de nieuwe sterren - Vechtsport Info
Home / Nieuws / WWE is op zoek naar talent, pak je kans en wellicht wordt jij een van de nieuwe sterren

WWE is op zoek naar talent, pak je kans en wellicht wordt jij een van de nieuwe sterren

Men doet er vaak lacherig over het show worstelen van de WWE in Amerika, maar vergis u niet er is veel geld te verdienen. Dit is een van de redenen dat bekende MMA vechters een overstap maken naar de WWE en het zijn niet allemaal veteranen, neem en Ronda Rousey de grootste ster inmiddels van de WWE. En er is goed nieuws, de organisatie is op zoek naar nieuw talent en wel uit Europa. Er vechten al Nederlanders bij de WWE zoals een Alistair Black (artiesten naam). Maar nu is het wellicht uw kans om te schitteren en de miljoenen op uw bank rekening te zien verschijnen.

WWE is op zoek naar talent

WWE organiseert de eerste tryout in Duitsland

De WWE heeft vandaag aangekondigd op zoek te zijn naar de volgende generatie van WWE Superstars, en voor de eerste keer organiseren zij in Keulen een try-out. Tijdens de vier dagen durende evenement, hebben 40 atleten uit Duitsland en het vasteland van Europa de mogelijkheid om hun vaardigheden te laten zien en worden zij op de proef gesteld, met als doel hen in het of-the-art WWE om Performance Center in Orlando, Florida een opleiding te laten volgen. De talent pool bestaat uit atleten uit de sport en atletiek, vooral op het gebied van voetbal, rugby, powerlifting, mixed martial arts, sterke man en bodybuilding.

“Het doel van WWE is om de meest getalenteerde atleten en entertainers te werven uit de hele wereld en zich te ontwikkelen tot wereldwijde supersterren,” zegt Paul “Triple H” Levesque, WWE Executive Vice President Talent, live evenementen en creatives. “Duitsland is een belangrijke groeimarkt voor ons bedrijf en Europa, een belangrijke regio voor de aanwerving van topsporters die hun droom van een WWE Superstar wensen te realiseren.”

Schrijf je in

Tryout in Duitsland is het nieuwste voorbeeld van wereldwijde rekrutering van WWE-talenten. In de afgelopen jaren, WWE heeft rugby en voetballers uit Europa, Kabaddi en Kushti atleten uit India, evenals vechtsporters en boksers uit China gehaald. WWE heeft soortgelijke tryouts gehouden in Shanghai, Dubai en Jeddah, die hebben geleid tot de ondertekening van de acht kandidaten, waaronder Tian Bing, de eerste Chinese superster van het bedrijf, Shadia Bseiso, de eerste Arabische vrouw uit het Midden-Oosten, Nasser Alruwayeh, de eerste Koeweitse man en Kavita Devi, de eerste Indiase vrouw die tekende bij WWE.

Vanaf vandaag is de officiële wervingspagina beschikbaar in het Duits. De website is bedoeld voor sporters die geïnteresseerd zijn in een carrière in sportentertainment. Het geeft informatie over het WWE recruitment proces en een gedetailleerd inzicht in het dagelijks leven van NXT supersterren en leden van de WWE Performance Center. Let wel als Nederlander kan men zich dus ook inschrijven via de WWE website.

Bekijk ook

Breaking! Fury moet WBC-titel verdedigen tegen Whyte

De WBC heeft officieel opdracht gegeven

6 Vechters genoemd voor comeback McGregor (video)

Nu de Ier weer volledig mobiel is

Oud-Kampioen (42) KO’t rivaal in shock comeback

42yr old former world title holder "Big Daddy" Lucas Browne (30-3, 26 KO's) with the ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page