WTF! Vrouw krijgt slaag na record op boksmachine (video) Nieuws
Nieuws

WTF! Vrouw krijgt slaag na record op boksmachine (video)

WTF! Vrouw krijgt slaag na record op boksmachine (video)

De man in de video moet wel een hele rare manier van een adrenaline rush hebben. Na het record op een boksmachine te hebben geslagen, pakte hij ook nog eens een vrouw aan. "Wat een sukkel".

Kijkers naar de video hebben geen goed woord over voor de man die voor de gein een vrouw het licht uit de ogen slaat. Klaarblijkelijk voelde hij zich onoverwinnelijk het boksmachine record te hebben gesloopt. ,,Wie zal ik nu eens aanpakken", roept de man terwijl de vrouw aan komt lopen.

Sukkel

Hij brabbelt nog wat en haalt uit met een dikke rechterstoot waarvan de impact goed te horen is. De commentaren liegen er niet om. ,,Het zal je moeder maar wezen wie dit gebeurt", schrijft een reageerder. ,,Wat een sukkel, die moet zelf een pak slaag krijgen, lafaard."

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van een voortdurende inspanning om te laten zien wat er meer gebeurt. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena plaatsvind, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws