Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship - Vechtsport Info
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship

Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship

Garry “Lion Killer” Tonon, is van plan om zijn professionele debuut in ONE Championship te maken, en ondertekende een exclusief contract met de organisatie. De Braziliaanse jiu-jitsu kampioen heeft aan wereldwijde worstel toernooien mee gedaan, en wordt algemeen beschouwd als een van de beste worstelaars in de geschiedenis. Zijn eerste wedstrijd onder de ONE Championship vlag is nog niet bekend.

Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship

Overstap naar de ONE Championship Cage succesvol

Chatri Sityodtong, Voorzitter en CEO van ONE Championship, verklaarde: “Het is met grote opwinding dat ik de nieuwste toevoeging aan ONE Championship elite lijst van de wereldwijde martial arts supersterren kan aankondigen, de Amerikaanse worstel legende Garry Tonon. Garry is een geweldig individu met een lange lijst van accolades. Ik heb geen twijfel dat zijn overstap naar de ONE Championship Cage succesvol zal zijn. Garry maakt eindelijk zijn debuut bij ons”.

Klaar om een ​​nieuwe uitdaging aan te gaan

Garry Tonon, verklaarde: “Ik ben blij om mijn aankomst in ONE Championship te kunnen aankondigen. Het is de natuurlijke evolutie in mijn carrière als worstelaar. Ik heb alles bereikt dat ik jiu-jitsu kan bereiken, en nu ben ik klaar om een ​​nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben enthousiast om mijn ONE Championship-carrière te beginnen en trots om mijn vaardigheden te presenteren op het grootste wereldwijde podium van de organisatie”.

Amerikaanse worstel superster uit New Jersey

Garry Tonon is een Amerikaanse worstel superster uit New Jersey. Hij begon worstelen op de lagere school, concurreerde in amateur wedstrijden alvorens hij in Braziliaans jiujitsu op de leeftijd van 14 jaar onder de leiding van coach Tom deBlass en de legendarische Ricardo Almeida deelnam. In september 2013 kreeg Tonon van de DeBlass en Almeida een zwarte band in Braziliaanse jiu-jitsu. Kort daarna begon zijn professionele worstel carrière, en Tonon zou later meerdere titels winnen bij de professionele worstel competities van Eddie Bravo Invitational (EBI) en Metamoris.

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page