Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship Nieuws
Nieuws

Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship

Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship

Worstel kampioen Garry Tonon tekent bij ONE Championship

Overstap naar de ONE Championship Cage succesvol

Chatri Sityodtong, Voorzitter en CEO van ONE Championship, verklaarde: "Het is met grote opwinding dat ik de nieuwste toevoeging aan ONE Championship elite lijst van de wereldwijde martial arts supersterren kan aankondigen, de Amerikaanse worstel legende Garry Tonon. Garry is een geweldig individu met een lange lijst van accolades. Ik heb geen twijfel dat zijn overstap naar de ONE Championship Cage succesvol zal zijn. Garry maakt eindelijk zijn debuut bij ons".

Klaar om een ​​nieuwe uitdaging aan te gaan

Garry Tonon, verklaarde: "Ik ben blij om mijn aankomst in ONE Championship te kunnen aankondigen. Het is de natuurlijke evolutie in mijn carrière als worstelaar. Ik heb alles bereikt dat ik jiu-jitsu kan bereiken, en nu ben ik klaar om een ​​nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik ben enthousiast om mijn ONE Championship-carrière te beginnen en trots om mijn vaardigheden te presenteren op het grootste wereldwijde podium van de organisatie".

Amerikaanse worstel superster uit New Jersey

Garry Tonon is een Amerikaanse worstel superster uit New Jersey. Hij begon worstelen op de lagere school, concurreerde in amateur wedstrijden alvorens hij in Braziliaans jiujitsu op de leeftijd van 14 jaar onder de leiding van coach Tom deBlass en de legendarische Ricardo Almeida deelnam. In september 2013 kreeg Tonon van de DeBlass en Almeida een zwarte band in Braziliaanse jiu-jitsu. Kort daarna begon zijn professionele worstel carrière, en Tonon zou later meerdere titels winnen bij de professionele worstel competities van Eddie Bravo Invitational (EBI) en Metamoris.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws