Win jij het shirt van Enfusion vechter Nabil “Tyson” Haryouli? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Win jij het shirt van Enfusion vechter Nabil “Tyson” Haryouli?

Win jij het shirt van Enfusion vechter Nabil “Tyson” Haryouli?

Altijd al een origineel shirt van een Enfusion vechter willen hebben, dan is hier je kans!

Social Media kickboks expert en liefhebber “John Do” aka “John Mo” heeft weer een leuke weg geef actie op zijn social media kanalen gezet zoals facebook, instagram en snapchat.

Kickboks nieuwtjes

John Do dropt dagelijks op facebook kickboks nieuwtjes en bezoekt bijna elk weekend wel een kickboks gala. Of her nu een event is van Enfusion of een club kampioenschap John Do is erbij. Op deze events is hij een graag geziene persoon onder de kickboksers en maakt dan ook mooie backstage foto’s van de vechters en het event. Naast de mooie foto’s die hij maakt krijgt, hij ook vaak souveniers van de vechters mee zoals hun wedstrijd shirt, of short die hij dan middels een weggeef actie op social medi weg geeft.

Wedstrijd shirt van Nabil “Tyson” Haryouli

Vandaag is het dan zover en heeft John Do weer zo een actie, en ditmaal geeft hij het wedstrijd shirt weg van Nabil “Tyson” Haryouli. Dit shirt had hij aan in zijn Antwerp Fight Organisatie Enfusionlive partij op 30 September. Deze partij winst hij te winnen, en gaf aan het einde van de dag het shirt aan John Do, om iemand er blij mee te maken. Nabil Haryouli op 11-11 vecht op het Enfusion Amsterdam event. Wil jij dit shirt bemachtigen check de social media kanalen zoals Facebook: John Mo, Instagram: John_do_official of op Snapchat: Johndo_official en maak kans op dit shirt.

 Win jij het shirt van Enfusion vechter Nabil "Tyson" Haryouli?

 

 

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page