WIN 2 KAARTEN VOOR HET A1 WCC GALA IN HASSELT! Nieuws
Nieuws

WIN 2 KAARTEN VOOR HET A1 WCC GALA IN HASSELT!

WIN 2 KAARTEN VOOR HET A1 WCC GALA IN HASSELT!

WIN 2 KAARTEN VOOR DE A1 WORLD COMBAT CUP!

Sedert vele jaren timmert het A1 WCC concept van de Gebroeders Gunyar uit Eindhoven hard aan de weg om een speler van wereldformaat te worden. Afgelopen jaar is er met uitbreiding van partners Eventbroker en Southfields, beide zeer gerenomeerde bedrijven in de TV-wereld, een grote stap gezet naar nog meer 'brand recognition', sponsoring door grote bedrijven en grotere gala's. Dit resulteerde in een toernooi voor Zwaargewichten met een prijzenpot van € 110.000 en een MMA toernooi met een prijzenpot van € 55.000 -- voor Nederlandse begrippen ongehoord hoge bedragen, zeker voor het MMA!

Ervaren Partners

Eventbroker is gespecialiseerd in sportsponsoring, eventmarketing en event management en verzorgde o.a. de Volvo Ocean Race in Nederland, Southfields is onder meer bekend van de wedstrijden en programma’s van de Champions League en het Nederlands Elftal voor SBS 6, de voetbalprogramma’s en Formule 1 voor Ziggo Sport, de wedstrijdregistraties en programma’s van de Jupiler League voor Fox Sports, PSV TV, RTL Autovisie en diverse sportprogramma’s voor RTL 7, zoals Tour du Jour en Koning Voetbal. Samen hebben ze er voor gezorgd dat alle editie's van het A1 WCC Gala op RTL7 zullen worden uitgezonden!

Locatie

Het evenement van 23 September zal plaatsvinden in de gigantische Ethias Arena in Hasselt, waar plaats zal zijn voor maar liefst 7.000 liefhebbers in een extravagant decor, met oog op de uitzending op TV. Later dit jaar zal de finale plaatsvinden in de Rotterdamse Ahoy, waar men zal zien wie met een zeer goed gevulde portemonnee naar huis zal vertrekken!

Matchmaking

Tijdens dit evenement zullen wederom 2 poule's worden afgewerkt voor het Zwaargewicht toernooi en de -70kg voor de MMA vechters. Voor deze avond is er gekozen voor een bijzondere lineup met o.a. Errol Zimmerman, Gokhan Gedik, Bas Vorstenbosch, Duane van Helvoirt, A1WCC Ambassadrice Germaine de Randamie, Dion Staring, Buray Bozaryilmaz, Nouh Chahboune, Rinus Douma, Mitch 'The Farmer' Kuijpers, Robbie Hageman, Bilal Loukili en nog veel meer! Er zal een avondvullend programma neergezet worden waar ook lokale vechters hun opwachting zullen maken.

Win TWEE Kaarten!

In samenwerking met de organisatie van het A1WCC Gala mogen we TWEE KAARTEN weggeven voor het aanstaande evenement in Hasselt, België op 23 September 2017. Wil je hier kans op maken, dan moet je het volgende even doen:

De winnaar zal op 1 September bekend worden gemaakt via onze website.

WIN 2 KAARTEN VOOR HET A1 WCC GALA IN HASSELT!
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws