WBC Boks Kampioen en UFC Max Holloway zijn akkoord voor Bokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / WBC Boks Kampioen en UFC Max Holloway zijn akkoord voor Bokswedstrijd

WBC Boks Kampioen en UFC Max Holloway zijn akkoord voor Bokswedstrijd

Wederom een cross gevecht tussen MMA en Boksen aangekondigd!

De lichtgewichtkampioen van WBC, Mikey Garcia, kondigde onlangs via het internet dat hij momenteel bezig is om een ​​boks wedstrijd af te sluiten tegen de UFC-vedergewichtkampioen. Zoals te zien is in de video hieronder, hier is wat Garcia te zeggen had:

“Ik ben behoorlijk opgewonden. Ik wil naar Hawaï komen. Hawaii is behoorlijk enthousiast over mij. We willen in de ring stappen en jullie een geweldig gevecht geven. We spreken met Max Holloway, hij is een geweldige vechter en een geweldige UFC-kampioen. Hij is de beste. Dus waarom niet in de ring stappen en de fans nog een geweldig gevecht geven?”

‘Max Holloway zegt dat hij er klaar voor is en hij is hier enthousiast over. Ik ben opgewonden. Ik ben klaar, wil gewoon weten of Hawaii klaar is. Ik heb al gesproken met Big Ben, de promotor, en hij is enthousiast. We werken aan het finaliseren van de details, maar we kijken er echt naar uit om daar naar toe te komen. We zetten in op april 2018″.

Er moet nog een officiële aankondiging van de gebeurtenis worden gedaan

Hoewel het lijkt alsof de twee vechters naar verluidt een mondelinge overeenkomst zijn aangegaan om elkaar in de ring te ontmoeten, moet er nog een officiële aankondiging van de gebeurtenis worden gedaan. Holloway is echter klaar om zijn eerste titelverdediging te maken op UFC 218 tegen Jose Aldo. Het gevecht gaat is 2 december. De tijd zal het leren als er iets van Mikey Garcia’s hoop komt om Holloway in een ring te zien.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page