‘Watskebeurt?’ Vechter snapt niet hoe hij rivaal knock-out sloeg Nieuws
Nieuws

‘Watskebeurt?’ Vechter snapt niet hoe hij rivaal knock-out sloeg

‘Watskebeurt?’ Vechter snapt niet hoe hij rivaal knock-out sloeg

Edson Barboza is in de war door de manier waarop Shane Burgos tijdens hun gevecht op UFC 262 afgelopen weekend 'KO' sloeg. De vertraagde knock-out baarde zelfs UFC-baas Dana White zorgen, die dacht dat er iets goed mis was.

Het waren niet alleen de fans die in de war raakten door Edson Barboza's knock-out overwinning op Shane Burgos bij UFC 262. Op het eerste gezicht is Barboza zelf niet zo zeker van wat er in de laatste seconden van hun gevecht is gebeurd.

Watskebeurt

,,Ik had eerder(vertraagde reacties gezien, maar niet zo heftig. Toen het gevecht voorbij was, vroeg ik mijn coaches: ‘Wat is er gebeurd? Waar heb ik hem geslagen?", zeg Barboza tegen Combate. ,,Ik zweer het, ik wist het niet meer. Was het een vertraging van zes seconden?"

,,Wauw, dat wist ik niet. Ik zag dat het zijn evenwicht een beetje begon te verliezen, maar keer op keer, totdat hij naar beneden ging. Dat is toen ik het gevecht beëindigde. Het was een verrassing voor mij. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws