Waarom krijgt Rico Verhoeven ondermaatse tegenstanders? - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Waarom krijgt Rico Verhoeven ondermaatse tegenstanders?

Waarom krijgt Rico Verhoeven ondermaatse tegenstanders?

Nederland heeft met Rico Verhoeven, de beste zwaargewicht kickbokskampioen ter wereld in huis. Waarom krijgt hij dan alleen ondermaatse tegenstanders?

Het gevecht tussen Rico Verhoeven en Antonio “Bigfoot” Silva doet veel stof opwaaien, vooral op social media gaat men los en vraagt men zich vooral af waarom Verhoeven steeds ondermaatse tegenstanders lijkt te krijgen?
Waarom krijgt Rico Verhoeven ondermaatse tegenstanders?
 
Waarom geen MMA/Kickbokser met meer ervaring zoals Mirko met alle respect voor Silva, de laatste heeft niet echt goed gepresteerd in zijn afgelopen gevechten, sterker nog, een record gezet op verliezen. Of Zabid Samedov, ook een vechter die toch wel goed partij kan geven tegenover Rico Verhoeven. Eerder reageerde Silva op zijn aanstaande gevecht tegen Rico Verhoeven en had een boodschap voor de haters. En gaf aan overtuigd te zijn dat hij Verhoeven een lastige partij zal bezorgen.

Zwaargewicht kampioenen genoeg

En dan natuurlijk Badr Hari, vele geven aan dat Verhoeven geluk heeft gehad dat Hari uitgeschakeld werd door een blessure. Want anders hadden de rollen wel eens flink omgedraaid kunnen zijn. Met andere woorden, Badr Hari had zeker als winnaar uit de strijd gekomen, volgens velen.

Chinees porselein

Waarom zet Glory ondermaatse tegenstanders tegen Verhoeven in de ring? “Het lijkt wel of hij van Chinees porselein is”, zegt een criticaster op Facebook. “Hij mag niet verliezen want dit zet de deur open naar Azië voor Glory”, zegt een ander als reactie. Er zal vast een reden zijn voor de ondermaatse tegenstanders, of zien wij spoken?
 
Als Beste HW Kickbokser ter wereld hoor je gewoon tegen de betere te staan, naar mijn mening, en niet tegen onbekende. Met alle respect, voor de tegenstanders. Nederland is een klein land en daar zijn we trots op met onze kampioenen; maar niet dat ze ons straks uitlachen omdat “die Verhoeven vecht alleen maar tegen ondermaatse tegenstanders.”

Bekijk ook

Bokser (24) doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Bokser doodgeslagen in de ring! Reanimatie faalt

Na een aantal keer zwaar geraakt te zijn ...

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder overhandigt Vechtsportcentrum Wout Kist 400e Keurmerk VA

Minister Helder kwam zich op uitnodiging van de Nederlandse Vechtsportautoriteit

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page