Vrijspraak voor MMA-vechter die zijn vriendin mishandeld zou hebben
Home / Nieuws / Vrijspraak voor MMA-vechter die zijn vriendin mishandeld zou hebben

Vrijspraak voor MMA-vechter die zijn vriendin mishandeld zou hebben

Kooivechter die vriendin zou hebben toegetakeld tijdens ruzie vrijgesproken
Cindy Dandois na de ruzie met haar ex-vriend

Mustapha Brika is door de rechtbank van Antwerpen vrijgesproken van geweldpleging tegen zijn ex-vriendin, de bekende MMA-vechter Cindy Dandois. De twee ex-geliefden zouden flink op elkaar los zijn gegaan tijdens een ruzie.

Voor Brika betekent de vrijspraak niet dat hij geheel vrijuit gaat. De koolvechter krijgt wel een werkstraf van 50 uur, samen met een boete van 400 euro voor het sturen van bedreigingen per sms aan Dandois.

Dandois die zelf een bekende MMA-vechter is en onder andere bij de UFC in de kooi stond, werd tijdens de rechtszitting beschuldigd van het ‘faken’ van een blessure. Zo zou de vechter en school lerares onder een gevecht uit te willen komen.

Nep blessure

Van de eigen broer van Dandois wordt beweerd dat zijn zus kwaad in de zin had door net te doen of zij een blessure had. Dandois zou door het voorval van haar ex-vriend en het gevecht willen afkomen. Echter nam de rechtbank dit niet serieus.

De knappe blondine die voorlopig aan de kant staat door de coronpandemie startte een ‘fans only’ account waar zij tegen betaling een inkijk geeft in haar leven. Dit semi erotische kanaal levert de vechtster volgens eigen zeggen een aardig zakcentje op.

Bekijk ook

‘Watskebeurt?’: MMA-vechter knock-out, rivaal wil op de vuist (video)

Kai Kara-France schakelde zijn rivaal, de Braziliaan Rogério Bontorin, uit in een tijdens UFC 259 ...

Verbolgen ex-UFC kampioen Petr Yan haalt uit naar opvolger

Petr Yan verloor zaterdag door zijn eigen schuld de UFC-wereldtitel aan Aljamain Sterling. De Rus ...

Super knock-out uit een wel heel onverwachte hoek (video)

What’s better – the tomahawk elbow or the referee’s save? 😳 @MarkAbelardoMMA #ONEFistsOfFury2 #WeAreONE #ONEChampionship ...