Het vreemde wapens combat toernooi Nieuws
Nieuws

Het vreemde wapens combat toernooi

Het vreemde wapens combat toernooi

Dog Brothers creëren gekke wapens combat toernooi, bekijk de video

Wapens zijn een waardevol instrument in de strijd en zelfverdediging. Wapens worden gebruikt om bereik uit te breiden, vermenigvuldigen van schade, en de focus van de tegenstander te leiden. Een ding dat de moderne vechtsport gemeenschap realiseerde over vechten is dat, tenzij er realistische full contact sparring plaatsvindt, er geen manier is om te weten of een techniek werkt. Veel traditionele vechtsporten zijn blootgesteld aan de moderne martial arts systemen die live sparring gebruiken. Waardoor er vaak blijkt dat de harde nieuwe vechtstijlen vaak prevaleren boven de oude vechtstijlen.

In deze video, zijn de Dog Brothers gastheer bij een vecht club met een opleiding in wapens de Gokors sportschool in LA. Honderd vechtsporters brachten hun rotanstokken, het trainen met messen, beschermende kleding, hand tot hand vecht vaardigheden, en zelfs nunchaku's mee.

Het blijft een feit dat een getrainde vechtsporter zich kan verdedigen tegen een gewapende tegenstander, let wel niet zonder gedegen oefening natuurlijk. In de video is het interessant om te zien hoe vechters omgaan indien geconfronteerd met een wapen.

Een paar patronen die u zult herkennen:

1. Wapen gevechten kunnen eindigen in zogenaamde lege hand vechtsporten. De gewapende strijders beginnen vaak op een grotere afstand dan degene met lege hand, maar hun gecombineerde directe agressie resulteert vaak in het vastgrijpen en anderzijds om technieken uit te wisselen.

2. Bij het vastgrijpen, is wapen controle het meest vitale concept. Een gewapende vechter kan nog steeds winnen van de ondergeschikte ongewapende vechter. In de video, zien wij vechters op de grond of staand en in staat om veel schade toe te brengen als hun wapen ongecontroleerd wordt gebruikt.

3. Geschoolde lege hand strijders gebruiken hun wapen om de aanval te leiden of de focus van de tegenstander af te leiden, dan gevolgd met vechtsport-technieken. Sommige tegenstanders verwachten de lege hand technieken niet, dus vergeten zij zich te verdedigen tegen deze technieken.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws