Voormalig UFC Champ Rafael dos Anjos bevestigt dat hij 3 minuten bewusteloos was - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Voormalig UFC Champ Rafael dos Anjos bevestigt dat hij 3 minuten bewusteloos was

Voormalig UFC Champ Rafael dos Anjos bevestigt dat hij 3 minuten bewusteloos was

Voormalig UFC Champ Rafael dos Anjos bevestigt dat hij 3 minuten bewusteloos was

Afgelopen november 2016 heeft de ultieme Fighting Championship commentator Joe Rogan beweerd dat de voormalige UFC lichtgewicht kampioen Rafael dos Anjos drie minuten bewusteloos was in zijn titel gevecht tegen Eddie Alvarez in juli. Nu, we hebben bevestiging van de man zelf.

Op maandag kwam dos Anjos samen met Ariel Helwani “The MMA Hour” en bevestigde het verhaal dat Rogan vijf maanden geleden vertelde over Episode 871 van The Joe Rogan Experience.

Totaal en overal knock out

“Ik ging out in de badkuip, in het bubbelbad. Ik was bijna drie minuten out,” herinnerde Dos Anjos. “Mijn coaches waren op het punt om 911 te bellen en de strijd te annuleren omdat ik op mijn bed was gaan liggen en in paniek dezen zij watt ijs op mijn borst, en toen werd ik wakker en bleef ik een uur op mijn bed liggen.

De 32-jarige Braziliaan zou verder gaan voor zijn tweede titelverdediging, waarbij hij op 155 pond op de weegschaal aan tikte. Maar op 7 juli tijdens het gevecht, werd dos Anjos in minder dan vier minuten door Alvarez uitgeschakeld en verloor de UFC lichtgewicht kroon.

Doorzetten en niet annuleren

“We dachten het gevecht te annuleren maar ik ben een vechter, ik wil de fans niet teleurstellen, maar ik denk er nu aan terug, en had toen gewoon niet moeten gaan vechten in de ring omdat vandaag de dag mannen niet vechten omdat ze gewichtsproblemen hebben”, voegt Anjos toe.

Vier maanden na zijn verlies van Alvarez keerde Dos Anjos terug tegen de opkomende mededinger Tony Ferguson, die een vijf-eenparige beslissing van de voormalige kampioen in Mexico City won. Na zijn problemen die de 155 pondgrens hebben gemaakt, is dos Anjos verhuisd naar weltergewicht; Hij zal het op 17 juni in Singapore opnemen tegen de voormalige Strikeforce 170-pond kampioen Tarec Saffiedine bij UFC Fight Night 111.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page