Voormalig kickbokskampioen en ex-crimineel Joop Gottmers is op een missie Nieuws
Nieuws

Voormalig kickbokskampioen en ex-crimineel Joop Gottmers is op een missie

Voormalig kickbokskampioen en ex-crimineel Joop Gottmers is op een missie

Voormalig kickbokskampioen en ex-crimineel Joop Gottmers is op een missie

Missie

28 September aanstaande keert Gottmers terug naar de gevangenis, niet om een lange straf uit te zitten maar hij laat zich een nacht opsluiten en wel in de Koepel in Arnhem. Het doel is om sponsorgeld binnen te halen, zodat hij zijn boek "Knock Out" kan gaan verspreiden in gevangenissen en op politiebureaus. Het boek schreef hij dan wel acht jaar geleden maar is al aan zijn 22ste druk toe (inmiddels zijn er 40.000 exemplaren verkocht). In het boek wordt de levensloop van Gottmers beschreven, in Rotterdam geboren maar opgegroeid in Halsteren. Al jong moest hij van zijn vader vechten en niet zonder succes, snel werd hij dan ook een van de besten echter verviel hij in de drugs en werd naast kickboks kampioen ook één van de beruchtste drugscriminelen van Bergen op Zoom en omgeving.

Heilzaam

Het boek van Gottmers is al in veel gevangenissen lees voer voor de gedetineerden, maar ook op een groot aantal Politiebureaus is het terug te vinden. Er zijn personen die na het lezen zoiets hadden van he dit leven wil ik eigelijk niet, dus heeft het boek een heilzame werking. In samenwerking met de Stichting Volharding, die zich bezighoudt met evangelisatie onder arrestanten en gedetineerden laat hij zich nu voor een nacht opsluiten. Ook opent hij naast deze actie binnenkort weer zijn eigen kickboks school in Steenbergen, daar wil hij zijn werk voortzetten en de jeugd vooral behoeden zodat deze niet op het slechte pad komen. Wil je meer weten over Joop Gottmers en zijn werk klik hier voor meer info.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws