Voormalig ACB Kampioen Petr Yan tekent contract met de UFC Nieuws
Nieuws

Voormalig ACB Kampioen Petr Yan tekent contract met de UFC

Voormalig ACB Kampioen Petr Yan tekent contract met de UFC

De UFC voegt de voormalige ACB Kampioen Petr Yan toe aan haar gelederen

De Russische MMA vechter Petr Yan heeft vandaag een contract getekend met de UFC, Yan die verbonden is aan Tiger Muay Thai & MMA heeft een status heeft van (8-1-0) zal uitkomen in de bantam gewichtsklasse van de UFC. Hij gaf eerder zijn ACB wereld titel op om bij de UFC te kunnen gaan tekenen. "Het ziet er naar uit dat de UFC een nieuw bantamgewicht zal toevoegen aan zijn gelederen, aangezien de promotie is ingesteld om ACB bantamgewichtkampioen Petr Yan te ondertekenen", Yan is klaar om zijn bantamgewicht titel te schrappen met de Russische promotie, zo luidde vorig jaar berichtgeving op het aanstaande contract.

Foto: Petr Yan (links) tijdens ondertekening UFC contract
Foto: Petr Yan (links) tijdens ondertekening UFC contract

Tegen grote namen in de ring gestaan

Yan vocht voor het eerst voor de ACB bantamgewicht titel tegen Magomed Magomedov op Absolute Championship Berkut 32, maar hij verloor in een vlijmscherpe beslissing in een 'Fight of the Year'-kandidaat. Na het verlies keerde Yan terug met een dominante winst op unanieme beslissing over Ed Arthur tijdens Absolute Championship Berkut 41. Hij werd vervolgens gepland om te rematchen met Magomed Magomedov op ACB 48, maar Magomedov trok zich terug uit de wedstrijd met een blessure en de wedstrijd werd opnieuw geboekt voor ACB 57, waar Yan via unaniem besluit het ACB-goud wist te winnen.

KO overwinning op Matheus Mattos op ACB 71

In zijn meest recente gevecht, Yan verdiende een derde ronde KO overwinning op Matheus Mattos op ACB 71. Sinds zijn debuut meer dan 3 jaar geleden, heeft Yan een indrukwekkend 8-1 record opgebouwd met vier winst partijen. Nu heeft hij dus getekend bij de UFC, waar hij wellicht zijn opwachting zal maken tijdens het eerste event wat de UFC zal gaan houden in Rusland, en waar geruchten gaan dat Connor McGregor zal aantreden tegen Khatib Nurmagomedov voor de titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws