Voetbal Hooligans Verstoren Weging UFC Fight Night 118 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Voetbal Hooligans Verstoren Weging UFC Fight Night 118

Voetbal Hooligans Verstoren Weging UFC Fight Night 118

Ceremoniële weging Adam Wieczorek en Anthony Hamilton verstoord door hooligans!

Adam Wieczorek en Anthony Hamilton verschenen niet op het ceremoniële weging moment van UFC Fight Night 118, maar de zwaargewichten zullen nog steeds tegenover elkaar staan op UFC Fight Night 118 vanavond. UFC officials vertelden dat de twee vechters niet op het podium verschenen vanwege veiligheidsproblemen in de Ergo Arena in Gdansk, Polen.

Ceremoniële weging Adam Wieczorek en Anthony Hamilton verstoord door hooligans!

Heibel om rivaliserende voetbal club

Wieczorek en Hamilton waren aanwezig bij de ceremoniële weegschalen. Echter, gooide een paar dozijn Lechia Gdansk supporters roet in het eten. Deze zogenaamde supporters, ook wel bekend als “Ultras”, de extreme en soms gewelddadige aanhangers van het plaatselijke voetbalteam, kwamen net voor de sessie opdagen om te intimideren. Reden; Wieczorek is een supporter van Ruch Chorzow, een rivaliserend voetbal team van Lechnia Gdansk uit Zuid-Polen.

Voorzorgsmaatregelen om Wieczorek en Hamilton te beschermen

Nadat de groep hooligans hun aanwezigheid bekend maakte met een paar gesynchroniseerde zangkoren, stelden beveiligingsmedewerkers een barricade op, aan de voorkant van het gedeelte waar de trouwe fans zaten. De UFC heeft voorzorgsmaatregelen genomen om Wieczorek en Hamilton te beschermen, om hen toch deel te kunnen laten nemen aan de weging.

Politie inzet

Politie verscheen in oproer uitrusting buiten het Ergo Arena ivm het incident bij de UFC-Gdansk ceremoniële weegschalen. Een maatregel die wel nodig was aangezien de spanning te snijden was volgens aanwezigen. De Politie hield de toeschouwers staande terwijl ze de zaal verlieten, en vroegen hen om identificatie.

De twee zwaargewichten hadden eerder op de dag bij de officiële wegging hun gewicht al gehaald. Echter blijft het jammer dat een stel idioten de boel komt verstoren, puur om de voetbalclub keuze van een persoon.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page