VIDEO: UFC Dana White doet oproep voor gepeste jongen! Nieuws
Nieuws

VIDEO: UFC Dana White doet oproep voor gepeste jongen!

VIDEO: UFC Dana White doet oproep voor gepeste jongen!

Via Twitter deed de UFC president Dana White een oproep voor een gepest jongetje

Via Twitter deed Dana White een emotionele oproep tegen pesten, hij springt in het harnas voor een jongen genaamd Keaton Jones die gepest wordt op school, In de oproep vraagt hij of iemand weet hoe hij in contact kan komen met de jongen en zijn familie. Hij wil namelijk graag de jongen uitnodigen op het hoofdkantoor van de UFC en daar wat tijd doorbrengen. Een mooi gebaar want pesten is niet normaal, en vaak weet men niet wat men een ander aan doet.

"Maak kennis met Keaton Jones, een zeer slimme kleine jongen die op school wordt gepest.

"Meet Keaton Jones a very smart little boy who is being bullied at school. This video is heartbreaking!! I want to bring Keaton to Vegas and hang out at UFC Headquarters. If anyone knows how i can reach the family please let me know". Thank u everyone".

"Maak kennis met Keaton Jones, een zeer slimme kleine jongen die op school wordt gepest. Deze video is hartverscheurend !! Ik wil Keaton naar Las Vegas brengen en rondhangen op het hoofdkantoor van UFC. Als iemand weet hoe ik de familie kan bereiken, laat het me weten. "Bedankt iedereen".

Gepest met zijn hazenlip

Het hartverscheurende verhaal in de video bij de oproep verteld het verhaal van een jongen die gepest wordt met zijn hazenlip. Huilen wereld Keaton Jones hoe hij gepest wordt en uitgescholden op school. Laten wij hopen dat Dana de jongen vindt en dat hij een onbezorgde tijd bij de UFC krijgt.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws